Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE: SteDoCo heeft slechts één helft nodig tegen Harkemase Boys en zeven treffers voor ONS Sneek tegen VVOG

DERDE DIVISIE: SteDoCo heeft slechts één helft nodig tegen Harkemase Boys en zeven treffers voor ONS Sneek tegen VVOG

ONS Sneek heeft de toeschouwers waar voor het geld geboden in de wedstrijd tegen VVOG. De formatie uit Friesland wist met maar liefst 7-0 te winnen van de ploeg uit Harderwijk. SteDoCo won van Harkemase Boys (4-1) en het maakte in de eerste helft al het verschil door met drie doelpunten verschil de pauze in te gaan.

SteDoCO – Harkemase Boys 
Er stond pas zes minuten op de klok toen de eerste treffer al viel en dan in het voordeel van de thuisploeg. Vincent Verheul werd op het wedstrijdformulier geschreven als zijnde de doelpuntenmaker (1-0). Een half uur later wist Joran Schröder de 2-0 te produceren waardoor SteDoCo op weg leek naar een overwinning. Nog voor de pauze stond de 3-0 ook al op het scorebord, Bryan Jongeneel was de doelpuntenmaker. Waar iedereen dacht dat dit der ruststand zou zijn was het Jesse Renken die de laatste treffer van de eerste helft maakte (3-1). Vroeg in de tweede helft was het Guytano dos Santos die de voorsprong van SteDoCo uit wist te breiden (4-1).

ONS Sneek – VVOG
Genridge Prijor werd in de vierde minuut van de wedstrijd onderuit gehaald in het strafschopgebied van de tegenstander, dit werd door de arbiter bestraft met een penalty voor ONS Sneek. Michael Lanting nam plaats achter de bal en schoot binnen (1-0). Na iets meer dan een half uur spelen produceerde Prijor de 2-0, dit na een fraaie diepe bal van Martijn Barto. Laatstgenoemde aanvaller was even later goed voor de 3-0, dit met een intikkertje. ONS Sneek bleef de aanval zoeken en na 39 minuten spelen was er weer gejuich te horen op het sportpark toen Yumé Ramos de 4-0 produceerde. In de tweede helft ging ONS Sneek door met waar het in de eerste helft mee gestopt was, het maken van doelpunten. In de 56ste minuut was het verdediger Serge Fatima die de 5-0 binnen kopte. Een kwartier later was Fatima weer trefzeker waardoor de 6-0 bereikt werd. Jelle de Graaf bepaalde vanaf de strafschopstip de eindstand op 0-7.

 

Meer over Derde Divisie Zaterdag