Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE: SteDoCo heeft slechts één helft nodig tegen Harkemase Boys en zeven treffers voor ONS Sneek tegen VVOG

DERDE DIVISIE: SteDoCo heeft slechts één helft nodig tegen Harkemase Boys en zeven treffers voor ONS Sneek tegen VVOG

ONS Sneek heeft de toeschouwers waar voor het geld geboden in de wedstrijd tegen VVOG. De formatie uit Friesland wist met maar liefst 7-0 te winnen van de ploeg uit Harderwijk. SteDoCo won van Harkemase Boys (4-1) en het maakte in de eerste helft al het verschil door met drie doelpunten verschil de pauze in te gaan.

SteDoCO – Harkemase Boys 
Er stond pas zes minuten op de klok toen de eerste treffer al viel en dan in het voordeel van de thuisploeg. Vincent Verheul werd op het wedstrijdformulier geschreven als zijnde de doelpuntenmaker (1-0). Een half uur later wist Joran Schröder de 2-0 te produceren waardoor SteDoCo op weg leek naar een overwinning. Nog voor de pauze stond de 3-0 ook al op het scorebord, Bryan Jongeneel was de doelpuntenmaker. Waar iedereen dacht dat dit der ruststand zou zijn was het Jesse Renken die de laatste treffer van de eerste helft maakte (3-1). Vroeg in de tweede helft was het Guytano dos Santos die de voorsprong van SteDoCo uit wist te breiden (4-1).

ONS Sneek – VVOG
Genridge Prijor werd in de vierde minuut van de wedstrijd onderuit gehaald in het strafschopgebied van de tegenstander, dit werd door de arbiter bestraft met een penalty voor ONS Sneek. Michael Lanting nam plaats achter de bal en schoot binnen (1-0). Na iets meer dan een half uur spelen produceerde Prijor de 2-0, dit na een fraaie diepe bal van Martijn Barto. Laatstgenoemde aanvaller was even later goed voor de 3-0, dit met een intikkertje. ONS Sneek bleef de aanval zoeken en na 39 minuten spelen was er weer gejuich te horen op het sportpark toen Yumé Ramos de 4-0 produceerde. In de tweede helft ging ONS Sneek door met waar het in de eerste helft mee gestopt was, het maken van doelpunten. In de 56ste minuut was het verdediger Serge Fatima die de 5-0 binnen kopte. Een kwartier later was Fatima weer trefzeker waardoor de 6-0 bereikt werd. Jelle de Graaf bepaalde vanaf de strafschopstip de eindstand op 0-7.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag