dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDERDE DIVISIE: Sparta Nijkerk koploper na zege op DVS'33, Excelsior'31 verrast in...

DERDE DIVISIE: Sparta Nijkerk koploper na zege op DVS’33, Excelsior’31 verrast in Almere en Harkemase Boys laat punten liggen

Sparta Nijkerk blijft uitstekend presteren in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. Op het eigen sportcomplex werd ook de vijfde wedstrijd op rij winnend afgesloten, nu moest DVS’33 na iets meer dan negentig minuten voetbal het veld verlaten met een nederlaag (1-0). Concurrent Harkemase Boys kwam niet verder dan een gelijkspel tegen de amateurs van Ajax en Jong Almere City ging thuis met harde cijfers onderuit tegen Excelsior’31 (2-4).

Gilbrano Plet was de gevierde man in Nijkerk. Hij was de maker van de beslissende treffer in het voordeel van de nieuwe lijstaanvoerder. In de 34ste minuut wist hij een goed uitgevoerde counter af te ronden waardoor de 1-0 op het scorebord geplaatst kon worden. 

Harkemase Boys slaagde er niet in om in Friesland de drie punten te veroveren tegen Ajax. Door de doelpuntloze puntendeling staat men nu op de tweede plaats op de ranglijst, met één punt achterstand op Sparta Nijkerk. Hoek krijgt later op de zaterdag de kans om Harkemase Boys te passeren indien het weet af te rekenen met VVSB.

Jong Almere City begon uitstekend aan de wedstrijd tegen  Excelsior’31. Na drie minuten spelen stond de 1-0 al op het scorebord, dit met als doelpuntenmaker de naam van Faris Hammouti daarbij. Na negentien minuten spelen kwamen de gasten weer gelijk. Stefan Maat schoot op doel en zag zijn inzet in het net van de tegenstander verdwijnen (1-1). Nog voor de pauze kwam Excelsior’31 op voorsprong. Dit gaf niet helemaal de krachtsverhoudingen op het veld aan, maar daar zal doelpuntenmaker Diks geen moeite mee hebben gehad op dat moment (1-2). Vervolgens liep de ploeg uit Rijssen uit naar een verrassende 2-4 zege op Jong Almere City. De laatste twee treffers voor Excelsior’31 kwamen op naam van Ezafzafi (penalty) en een eigen doelpunt van Sam Krant (1-4). het slotakkoord van de wedstrijd was voor Nicky van Hilten met de 2-4.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD