Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE | Sparta Nijkerk, Hoek en Harkemase Boys winnen ook derde wedstrijd

DERDE DIVISIE | Sparta Nijkerk, Hoek en Harkemase Boys winnen ook derde wedstrijd

Hoek, Sparta Nijkerk en Harkemase Boys blijven ook na speelronde nummer drie op de maximale score staan. De Zeeuwse ploeg was veel te sterk voor Ajax (6-1), dit mede door drie doelpunten van Rik Impens. Harkemase Boys won bij Ter Leede (0-2) en Sparta Nijkerk rekende op het eigen sportpark af met FC Lisse (4-1).

Henny Bouius was zoals zo vaak dit seizoen weer goud waard voor Harkemase Boys. De aanvaller was goed voor de twee doelpunten tegen Ter Leede waardoor zijn ploeg weer drie punten bij mocht schrijven. Harkemase Boys wist dit seizoen in drie wedstrijden vijf keer het net van de tegenstander te vinden en al deze doelpunten kwamen op naam van Bouius.

Sparta Nijkerk mocht zaterdag ook weer drie punten bijschrijven aan het totaal. De ploeg won met ruime cijfers van FC Lisse (4-1). Na 27 minuten spelen stond er al een tussenstand van 2-0 op het scorebord, dit door doelpunten van Frank Heus en Justin van Groen (penalty). Voor de pauze kwam de spanning nog wel terug door een treffer van Rik Vermeulen (2-1), maar in de tweede helft liep de promovendus uit naar een ruime zege. De laatste twee doelpunten kwamen op naam van Heus en Plet.

Hoek won de eerste twee wedstrijden met minimaal verschil (1-0), maar dat was in de derde speeldag wel anders. In eigen huis rekende het af met Ajax (6-1). Rik Impens was goed voor drie treffers en de overige doelpunten voor Hoek kwamen op naam van Franse (2x) en Van depitte. De eretreffer was voor Danso.

Waardeer jij Voetbal247.nl en je wil dat laten blijken met een kleine bijdrage: dat kan!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag