Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE: Quick Boys keihard onderuit tegen ODIN’59, FC Lisse en SteDoCo pakken drie punten

DERDE DIVISIE: Quick Boys keihard onderuit tegen ODIN’59, FC Lisse en SteDoCo pakken drie punten

ODIN’59 nam zaterdagmiddag afscheid van clubicoon Barry van Dijk en deed dat in stijl door met grote cijfers af te rekenen met Quick Boys (4-1), dit mede door twee doelpunten van Mitchel Borman. FC Lisse won de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen De Dijk (3-1) en SteDoCO pakte drie punten in de uitwedstrijd tegen Jong Groningen (1-3). 

ODIN’59 – Quick Boys
De ploeg uit Katwijk kreeg na veertien minuten spelen de eerste klap te verwerken toen ODIN’59 aan de leiding kwam door een doelpunt van Jurjen Dikker (1-0). Pas in de tweede helft wist Quick Boys langszij te komen, Thijs van Hofwegen kopte de bal langs doelman Barry van Dijk (1-1). Na 55 minuten spelen moest Quick Boys weer helemaal opnieuw beginnen toen ODIN’59 weer wist te scoren. Nu was het Mitchel Bormann die de 2-1 op het scorebord wist te zetten. Na iets meer dan een uur spelen was het Thom de Vries die Quick Boys de nog kleine hoop de titel de grond in wist te boren. Hij strafte slecht verdedigen van de ploeg uit Katwijk af en maakte de 3-1.  In de 69ste minuut kreeg ODIN’59 de kans om de score verder uit te breiden. De toegekende penalty werd echter niet benut door de afscheid nemende doelman Barry van Dijk. Hij schoot de bal niet in, maar over het doel. Later werd het alsnog 4-1 toen Mitchel Bormann wel het net wist te vinden.

Jong Groningen – SteDoCo
Joran Schröder bewijs maar weer eens zijn waarde voor SteDoCo. De middenvelder wist in het eerste half uur twee keer doel te treffen waardoor laatstgenoemde ploeg op dat moment al op een fraaie voorsprong stond (0-2). Vroeg in de tweede helft kwam Jong Groningen weer terug in de wedstrijd door een doelpunt van Matthijs Hardijk (1-2). Een kwartier later bracht Etien Mariana het verschil weer op twee doelpunten in het voordeel van SteDoCo (1-3).

FC Lisse – De Dijk
Rik Vermeulen opende de score in Lisse en dan in het voordeel van de thuisspelende ploeg. Hij mocht alleen af op de doelman van De Dijk en dit duel wist hij in zijn voordeel te beslissen (1-0). Nog voor de pauze werd het duel al beslist omdat FC Lisse door doelpunten van Rowdy van der Putten en Leroy Oehlers nog twee keer het net van de tegenstander wist te vinden (3-0). Het slotakkoord was in de 89ste minuut voor Olf die de 3-1 op het scorebord wist te zetten.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

 

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag