Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag DERDE DIVISIE: ODIN'59 stunt tegen koploper Noordwijk, DOVO en VVOG delen de...

DERDE DIVISIE: ODIN’59 stunt tegen koploper Noordwijk, DOVO en VVOG delen de punten

ODIN’59 wist zaterdag voor een daverende verrassing te zorgen door de uitwedstrijd tegen lijstaanvoerder Noordwijk af te sluiten met een fraaie overwinning (2-3). Grote man aan de zijde van de winnende formatie was Thom de Vries die goed was voor twee treffers. DOVO en VVOG wisten beiden één keer het net van de tegenstander te vinden (1-1). 

- Advertentie -

Noordwijk – ODIN’59
In de achtste minuut mocht Thom de Vries aanleggen vanaf de elfmeterstip na een aan ODIN’59 toegekende strafschop. Hij wist het buitenkansje uit te pakken (0-1). In de 38ste minuut kwam Noordwijk met enig fortuin weer op gelijke hoogte. Een inzet van Sabir Achefay belandde achter doelman Barry van Dijk nadat zijn inzet van richting werd veranderd door Nicky Eekhout van ODIN’59 (1-1). In de tweede helft kwamen de gasten op 1-2, Mitchel Bormann nam de voorbereiding voor zijn rekening en Thom de Vries liet opnieuw het net bollen (1-2).

 

 

Nog binnen het uur was ODIN’59 wederom trefzeker. Jeffrey Klijbroek was de maker van het doelpunt en de voorbereiding was van Thom de Vries (1-3). In de blessuretijd kwam Noordwijk door een treffer van Tjeerd Westdijk nog wel terug tot 2-3, maar meer zat er niet in voor de thuisploeg.

 

DOVOVVOG
Het elftal uit Harderwijk kwam na 33 minuten spelen aan de leiding door een misrekening in de defensie van DOVO. Doelpuntenmaker was Pernelly Biya, de man die volgend seizoen het shitrt zal dragen van de ploeg uit Veenendaal (0-1). Kort voor de pauze kwam DOVO weer naast VVOG. Enrico Patrick gaf de bal voor op zijn broer Joshua die de bal hard binnenkopte (1-1).

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES