Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE: Noordwijk met moeite langs Achilles’29 en SJC wint in doelpuntenfestijn van SteDoCO

DERDE DIVISIE: Noordwijk met moeite langs Achilles’29 en SJC wint in doelpuntenfestijn van SteDoCO

Noordwijk is weer een stap dichterbij gekomen van de felbegeerde titel in de Derde Divisie. De ploeg won de uitwedstrijd van Achilles’29, maar dat ging op zijn zachts gezegd niet eenvoudig (1-3). SJC Noordwijk deed uitstekende zaken in de strijd om nacompetitie te ontlopen, men won in eigen huis tegen SteDoCo (6-3).

Achilles’29 – Noordwijk
De lijstaanvoerder kwam na vier minuten spelen aan de leiding door een doelpunt van Sabir Achefay (0-1). Acht minuten later kreeg de thuisploeg de unieke mogelijkheid om vanaf de strafschopstip de gelijkmaker aan te laten tekenen. Daar slaagde men echter niet in want de inzet kwam terecht tegen de paal en niet in het net. In de 82ste minuut kwam Achilles’29 alsnog aan de felbegeerde treffer, vanuit een vrije trap werd het 1-1. Even later stelde Noordwijk orde op zaken, Tjeerd Westdijk plaatste de 1-2 op het scorebord. In de blessuretijd bepaalde Denzel James de eindstand op 1-3.

SJC Noordwijk – SteDoCo
De thuisploeg kwam na vijf minuten spelen aan de leiding, de defensie van SteDoCo kreeg de bal niet weg en even later schoot Melvin van Stijn de 1-0 binnen. Dit was het startsein van een waar doelpuntenfestijn in Noordwijk. Vier minuten na de openingstreffer verdubbelde Youssef el Baouchi de voorsprong voor SJC (2-0). Nog binnen het kwartier stond de 3-0 ook al op het scorebord. Tom Duindam was de maker van de derde treffer van de middag. Na 45 minuten spelen mochten beiden ploegen de kleedkamer opzoeken en dat deed men met een tussenstand van 3-1. De treffer van SteDoCo kwam op naam van Medhanie Habtemariam. In de tweede helft liep SJC weer uit naar een ruimere voorsprong van 5-1, dit door doelpunten van wederom Van Stijn en Duindam. Vervolgens deed SteDoCo nog wat terug door Rensy Barradas en Joran Schröder (5-3). Het slotakkoord was echter voor El Bouachi die de eindstand van 6-3 op het bord wist te zetten.

Meer over Derde Divisie Zaterdag