Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE: Kampioen Noordwijk wint ook laatste wedstrijd, FC Lisse haalt uit bij SteDoCo en zeges voor Ajax, ODIN’59 en Harkemase Boys

DERDE DIVISIE: Kampioen Noordwijk wint ook laatste wedstrijd, FC Lisse haalt uit bij SteDoCo en zeges voor Ajax, ODIN’59 en Harkemase Boys

Noordwijk kroonde zich in speelronde 33 tot kampioen van de Derde Divisie maar het was gemotiveerd genoeg om ook op de laatste speeldag de drie punten te pakken tegen Eemdijk (4-0). Ajax won thuis van VVOG en verder werden er drie punten gepakt door ODIN’59, Harkemase Boys en FC Lisse. 

Noordwijk – Eemdijk
De kersverse kampioen kwam in de eerste helft aan de leiding door een doelpunt van Roshanali (1-0). Net na de pauze verdubbelde Denzel James de voorsprong voor Noordwijk (2-0). Na iets meer dan een uur spelen was het Emiel Wendt die de zege al over de streep wist te trekken met zijn doelpunt (3-0). Zeven minuten voor het einde van de wedstrijd was Achefay goed voor de vierde treffer van Noordwijk (4-0).

Ajax (am) – VVOG
In de 56ste minuut kwam de ploeg uit Harderwijk aan de leiding in Amsterdam, een snel uitgevoerde aanval werd afgerond door Joshua Tijdens (0-1). Ajax wist het duel echter alsnog naar zich toe te trekken en na iets meer dan negentig minuten spelen stond er een eindstand van 2-1 op het scorebord. De treffers kwamen op naam van Buitenhuis en Pronk.

Achilles’29 – ODIN’59 
In de zesde minuut kwam ODIN’59 aan de leiding in Groesbeek. Het voorbereidende werk was van Jurjen Dikker en de treffer kwam op naam van Thom de Vries (0-1). In de 56ste minuut leek er geen vuiltje meer aan de lucht te zijn voor de gasten toen Jurjen Dikker de 0-2 aan liet tekenen. Even later kwam de spanning toch weer een beetje terug in de wedstrijd toen Thomas Loning met een afstandsschot de doelman van de uitspelende ploeg wist te passeren (1-2). Tavares bepaalde in de 82ste minuut de eindstand op 1-3 in het voordeel van ODIN’59, dit na voorbereidend werk van Tim van Gelder.

Harkemase Boys – Hoek
Nog net binnen het half uur kwam Harkemase Boys aan de leiding door een doelpunt van Berwout Beimers (1-0). Even later verdubbelde de thuisploeg de voorsprong, Bouius schoot de bal vanaf een meter of zestien binnen (2-0). Na de pauze, op het moment dat de klok 54 minuten aangaf. Bepaalde Kevin Mennega de stand op 3-0. In de 62ste minuut deed Hoek wat terug door Rik Impens (3-1). Vier minuten later wist zelfs de scheidsrechter het net te vinden. Een schot van Impens verdween in het net van de tegenstander nadat deze werd aangeraakt door arbiter Paarhuis (3-2). Niet veel later stelde Harkemase Boys orde op zaken. Jochem van Putten bepaalde de tussenstand op 4-2.

SteDoCo – FC Lisse
Monteny was verantwoordelijk voor de eerste treffer van de middag. Zijn eerste inzet werd nog wel gestopt door de doelman van de thuisploeg, maar die was kansloos bij de rebound (0-1). Nog voor de pauze bracht Joran Schröder de stand op 1-1 waardoor de ploegen gingen rusten met een gelijke stand op het scorebord. Na vijftig minuten spelen moest SteDoCo verder met een man minder, dit nadat Mariana de rode kaart kreeg vanwege een overtreding in zijn eigen strafschopgebied. De daaropvolgende strafschop werd benut door Van der Putten (1-2). Hij was in de 62ste minuut vervolgens ook verantwoordelijk voor de 1-3 en de 1-4 in de 73ste minuut in het voordeel van FC Lisse. Nadat Oehlers de 1-5 maakte bepaalde Pereira kort voor het einde van de wedstrijd de eindstand op 2-5.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag