woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDerde Divisie | Jong Almere City FC ook te sterk voor G.O.E.S....

Derde Divisie | Jong Almere City FC ook te sterk voor G.O.E.S. en puntendeling bij VVSB tegen DOVO

Jong Almere City FC is ook na twee speeldagen de trotse lijstaanvoerder van de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. De talenten versloegen in deze speelronde GOES (0-3) dat vorige week nog drie punten wist te pakken in Veenendaal tegen DOVO. Laatstgenoemde ploeg pakte zaterdag één punt tegen VVSB (2-2).

G.O.E.S. – Jong Almere City
Het beloftenteam uit Almere won met 0-3 door doelpunten van Brobbey, Kaandorp en Valpoort. Door deze zege heeft de ploeg nu zes punten gepakt uit twee wedstrijden met een doelsaldo van negen voor en nul treffers tegen.

 

VVSB – DOVO
Voor de wedstrijd in Noordwijkerhout werd Jelmer Vijlbrief gehuldigd voor zijn 200ste wedstrijd in het eerste elftal van VVSB. Na twintig minuten spelen was er van feestvreugde bij VVSB niet veel meer over toen Simon van Zeelst de 0-1 binnen wist te koppen. Nog net binnen het uur spelen kwam de thuisploeg weer naast DOVO, Lulinho Martins schoot raak van grote afstand (1-1). Tien minuten voor het einde van de officiële speeltijd wist Tom Kok door te stomen en raak te schieten (2-1). Zes minuten later was het echter weer gelijk door Gokhan Yasar (2-2).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD