Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Derde Divisie | Jong Almere City FC ook te sterk voor G.O.E.S. en puntendeling bij VVSB tegen DOVO

Derde Divisie | Jong Almere City FC ook te sterk voor G.O.E.S. en puntendeling bij VVSB tegen DOVO

Jong Almere City FC is ook na twee speeldagen de trotse lijstaanvoerder van de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. De talenten versloegen in deze speelronde GOES (0-3) dat vorige week nog drie punten wist te pakken in Veenendaal tegen DOVO. Laatstgenoemde ploeg pakte zaterdag één punt tegen VVSB (2-2).

G.O.E.S. – Jong Almere City
Het beloftenteam uit Almere won met 0-3 door doelpunten van Brobbey, Kaandorp en Valpoort. Door deze zege heeft de ploeg nu zes punten gepakt uit twee wedstrijden met een doelsaldo van negen voor en nul treffers tegen.

 

VVSB – DOVO
Voor de wedstrijd in Noordwijkerhout werd Jelmer Vijlbrief gehuldigd voor zijn 200ste wedstrijd in het eerste elftal van VVSB. Na twintig minuten spelen was er van feestvreugde bij VVSB niet veel meer over toen Simon van Zeelst de 0-1 binnen wist te koppen. Nog net binnen het uur spelen kwam de thuisploeg weer naast DOVO, Lulinho Martins schoot raak van grote afstand (1-1). Tien minuten voor het einde van de officiële speeltijd wist Tom Kok door te stomen en raak te schieten (2-1). Zes minuten later was het echter weer gelijk door Gokhan Yasar (2-2).

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag