Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE | Hoofdrol voor Zschusschen bij comeback van VVSB tegen SteDoCo en G.O.E.S. verrast Barendrecht

DERDE DIVISIE | Hoofdrol voor Zschusschen bij comeback van VVSB tegen SteDoCo en G.O.E.S. verrast Barendrecht

SteDoco leek zaterdagmiddag op het eigen sportcomplex op weg naar een fraaie zege op VVSB, met 54 minuten op de klok was de stand 3-0 in het voordeel van de thuisploeg. Dit bleek echter niet voldoende te zijn, door drie doelpunten in de laatste 28 minuten van Felitciano Zschusschen werd de eindstand bepaald op 3-3. G.O.E.S won de uitwedstrijd van Barendrecht (0-1) en FC Lisse veroverde drie punten in Amsterdam tegen Ajax (1-2). Ter Leede pakte drie punten tegen Jong Almere City (1-0).

Na een kwartier spelen had SteDoCo al een mooie voorsprong genomen door doelpunten van Vincent Verheul en Kyle Doesburg. Toen Benjamin van Wanrooij er in de 54ste minuut 3-0 van wist te maken leek er geen vuiltje meer aan de lucht te zijn voor de thuisploeg. Zoals gezegd kwam men echter van een koude kermis thuis door een hattrick van Zschusschen (3-3) waardoor VVSB toch met een goed resultaat huiswaarts kon keren.

G.O.E.S. wist drie punten te pakken tegen Barendrecht (0-1). De treffer die de Zeeuwse formatie de drie broodnodige punten opleverde was Steve Schalkwijk. Hij kopte de bal in het net van de tegenstander. In de wedstrijd tussen Ter Leede en Jong Almere City was ook één doelpunt voldoende voor de drie punten. De ploeg uit de gemeente Sassenheim won met 1-0 door een treffer van Robert Steemers.

FC Lisse kwam na 21 minuten spelen op 0-1 tegen de amateurs van Ajax. Tom Noordhoff schoot de bal op de paal vanuit een vrije trap en de rebound was vervolgens voor Jaap Zwetslooot. Net voor de pauze verdubbelde FC Lisse de voorsprong, vanaf ruim twintig meter schoot Kubilay Köylü de bal fraai binnen (0-2). In e 87ste minuut maakte De Jonge vanuit een vrije trap nog wel de 1-2, maar daar bleef het dan ook bij.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag