zaterdag, maart 6, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag DERDE DIVISIE: Hoek laat punten liggen tegen ASWH, Quick Boys pakt drie...

DERDE DIVISIE: Hoek laat punten liggen tegen ASWH, Quick Boys pakt drie punten en Ajax wint doelpuntrijke derby

Hoek wist niet optimaal te profiteren van de nederlaag die Noordwijk moest incasseren tegen ODIN’59. De nummer twee van de ranglijst kwam ondanks een voorsprong (0-2) niet verder dan een puntendeling tegen ASWH (2-2). Ajax won met grote cijfers van De Dijk (2-5) en Quick Boys mocht het speelveld met drie punten verlaten tegen SteDoCo (2-1). 

- Advertentie -

ASWH – Hoek
De nummer twee van de Derde Divisie kwam in de zestiende minuut aan de leiding. Rik Impens kreeg de bal in bezit na goed voorbereidend werk van Kyle Doesburg. De inzet van eerstgenoemde speler werd vervolgens van richting veranderd waardoor deze binnen viel (0-1). In de 54ste minuut was Kyle Doesburg goed voor de 0-2 waardoor Hoek op weg leek naar een overwinning tegen ASWH. Een kwartier voor tijd kwam ASWH weer terug in de wedstrijd. Jesper van den Bosch schoot de bal vanaf een meter of 25 binnen (1-2). Zeven minuten later was er weer gejuich te horen bij ASWH. Lester Pires was alert toen de doelman van Hoek een schot van Gilmaro van de Werp niet vast kon houden (2-2).

De Dijk – Ajax
In de Amsterdamse derby werd de score geopend door De Dijk, Christophersen was de maker van de belangrijke 1-0. Na exact een half uur spelen wist De Dijk de voorsprong te verdubbelen. Amarzagouio was trefzeker voor de thuisspelende formatie (2-0). Nog voor de pauze kwam Ajax echter weer helemaal terug in de wedstrijd toen Bart Spil tekende voor de 2-1. Daar bleef het niet bij in de eerste vijfenveertig minuten want even later stond de 2-2 ook al op het scorebord. Ricardo Fransberg zorgde ervoor dat de Ajacieden op en langs het veld konden juichen. Waar iedereen dacht dat de ploegen met een gelijkspel de kleedkamers op zouden zoeken kwam bedrogen uit. In de 44ste minuut plaatste Ralph Jurka de 2-3 op het scorebord. Na een kwartier spelen in de tweede helft wist Ajax de voorsprong verder uit te breiden, Ricardo Fransberg zorgde met zijn treffer voor de 2-4. De eindstand werd bepaald op 2-5 door Misa Danso.

Quick BoysSteDoCo
Een fot op het middenveld van SteDoCo was de inleiding voor de openingstreffer van de middag. Quick Boys kon daardoor de bal oppikken en vervolgens schoot Jeffrey Ket de bal fraai in de kruising (1-0). Na iets meer dan een half uur spelen kwam SteDoCo op gelijke hoogte. Een voorzet van Vincent Verheul werd hard binnengeschoten door Joran Schröder (1-1). In de 71ste minuut kwam Quick Boys weer aan de leiding in Katwijk. Na een vrije trap van Chima Bosman kwam de bal terecht bij Cem Sahin. Door zijn actie wist Kaars in goede positie te komen en kon hij scoren (2-1).

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES