Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE: Hoek heeft slechts zestien minuten nodig voor drie treffers, FC Lisse pakt drie punten tegen ONS Sneek

DERDE DIVISIE: Hoek heeft slechts zestien minuten nodig voor drie treffers, FC Lisse pakt drie punten tegen ONS Sneek

Hoek heeft na twee nederlagen op rij weer een overwinning geboekt in de Derde Divisie. De Zeeuwse formatie won van Barendrecht (0-4), de eerste drie treffers van de winnende ploeg werden gemaakt in de eerste zestien minuten van het duel. FC Lisse versloeg ONS Sneek (4-1) en er waren puntendelingen bij de confrontaties DOVO – Ter Leede (1-1) en VVSB – VVOG (2-2). 

In Barendrecht kwam Hoek op 0-1 door een doelpunt van Constancia in de tiende minuut van de wedstrijd. De daaropvolgende zes minuten wist Hoek nog twee keer te scoren, Bannani en De Jager werden op het wedstrijdformulier gezet als doelpuntenmaker (0-3). Het slotakkoord was voor Impens die de eindstand bepaalde op 0-4.

FC Lisse won met 4-1 van ONS Sneek. Voor de thuisploeg waren Noordhoff, Klijbroek, Koylu en Vermeulen trefzeker, In de slotfase kon Prijor de spreekwoordelijke eer redden voor de formatie uit Friesland.

DOVO – Ter Leede 1-1
1-0 Waalkens
1-1 Van Otterlo
(rood Middelwijk)

VVSB – VVOG
0-1 Ahrens
1-1 Zschusschen
2-1 Van Niel
2-2 Kersten
(rood Verhoeve)

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag