Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE: Harkemase Boys in slotfase langs SteDoCo, DOVO ook onderuit in Lisse en Ajax verslaat Ter Leede

DERDE DIVISIE: Harkemase Boys in slotfase langs SteDoCo, DOVO ook onderuit in Lisse en Ajax verslaat Ter Leede

Harkemase Boys leek af te stevenen op een puntendeling in de uitwedstrijd tegen SteDOCo, maar met enig fortuin wist het in de slotfase alsnog de drie punten mee te nemen naar Friesland (1-2). DOVO verloor weer, FC Lisse was in eigen huis te sterk voor de ploeg uit Veenendaal (3-1) en Ajax pakte de volle winst tegen Ter Leede (2-1). 

Berwout Beimers opende na drie minuten spelen de score in het voordeel van Harkemase Boys (0-1). De  doelpuntenmaker werd in e tweede helft gewisseld nadat hij een tand had verloren tijdens een duel. Vijf minuten voor het einde van de officiële speeltijd bracht Bryan Jongeneel de twee ploegen weer naast elkaar (1-1). Drie minuten later was het weer raak en dat bleek de beslissende treffer van de middag te zijn. Dennis van Duinen kwam één op één te staan met SteDoCo-doelman Smith, deze wist de bal te keren maar zag tot zijn grote teleurstelling dat deze vervolgens via zijn meegelopen verdediger Bram van Eijk alsnog in het doel verdween (1-2).

Ter Leede kwam in Amsterdam nog wel aan de leiding door een doelpunt van Steemers, maar moest na iets meer dan negentig minuten voetbal het speelveld toch met lege handen verlaten. Ajax won door doelpunten van Sterk en Blommestijn (2-1).

DOVO wist weer geen punt te pakken in een competitiewedstrijd. De ploeg ging in Lisse met 3-1 onderuit terwijl het wel eerst aan de leiding wist te komen door Schmidt. FC Lisse wist echter drie keer het net van de tegenstander te vinden. Doelpunten voor e winnende formatie werden gemaakt door Siali (2x) en Koylu.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag