Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE: G.O.E.S. verrast in Noordwijkerhout met zege op VVSB

DERDE DIVISIE: G.O.E.S. verrast in Noordwijkerhout met zege op VVSB

VVSB zag deze week trainer Eric Meijers vertrekken naar Spakenburg en sloot de voetbalweek zaterdagavond ook nog eens af met een verrassende nederlaag. In Noordwijkerhout wist G.O.E.S. namelijk de drie punten te pakken tegen de hoger geklasseerde ploeg (0-2). Door de zege passeerde de ploeg uit Zeeland concurrent DOVO.

G.O.E.S. kwam na 28 minuten spelen op voorsprong door Steve Schalkwijk. De aanvaller ontsnapte aan de aandacht van de verdedigende linie van VVSB en kon in de richting gaan van de doelman. Hij wist deze te omspelen en het net te vinden (0-1). Na iets meer dan een uur spelen verdubbelde Daniel Wissel de voorsprong, hij profiteerde van het feit dat de doelman iets te ver voor zijn doel stond en schoot de bal over hem heen (0-2).

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag