Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE: G.O.E.S. hard onderuit bij ODIN’59, VVSB in slotfase naast Ajax en zege voor VVOG

DERDE DIVISIE: G.O.E.S. hard onderuit bij ODIN’59, VVSB in slotfase naast Ajax en zege voor VVOG

ODIN’59 is de nieuwe nummer vier op de ranglijst van de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. De ploeg won met ruime cijfers van G.O.E.S. (5-1) dat wel langdurig met één man minder moest spelen. Ajax leek op weg naar een zege op VVSB, maar het moest in de absolute slotfase alsnog een tegentreffer incasseren (2-2). Excelsior’31 en Ter Leede eindigden de wedstrijd met een puntendeling (2-2) en VVOG won van Barendrecht (4-2). 

In de 39ste minuut leek het er niet op dat G.O.E.S. zaterdag wederom een gevoelige tik zou moeten verwerken. Schalkwijk produceerde in deze minuut de 0-1 voor de Zeeuwse formatie. Net voor de pauze kwam ODIN’59 echter weer gelijk toen De Vries doelman Brian Meulmeester wist te passeren (1-1). De echte ommekeer kwam vervolgens in de 53ste minuut toen voornoemde sluitpost rood kreeg van de dienstdoende arbiter. Dit voor een overtreding buiten zijn zestienmetergebied. Vervolgens liep ODIN’59 uit naar een grote zege (5-1). De doelpunten kwamen op naam van Brandsma, De Vries, Halman en Dikker.

VVSB wist in Amsterdam één minuut voor het einde van de officiële speeltijd alsnog één punt te pakken tegen Ajax. Van der Wilden was de man die als maker van de 2-2 de meeste aandacht kreeg na afloop van het duel. Ajax was eerder via doelpunten van Misa-Danso en Fransberg op een fraaie 2-0 voorsprong gekomen. Pas in de 79ste minuut kwam de aansluitingstreffer van Verhoeve.

Excelsior’31 wist met slechts tien spelers op het veld één punt te veroveren tegen Ter Leede (2-2). Net voor de pauze kreeg Boeloerditi namelijk de rode kaart. Na een kwartier spelen kwam Ter Leee op voorsprong door een doelpunt van Echahbouni (0-1). Nog voor de pauze stelde de thuisploeg orde op zaken door Boeloerditi en een benutte strafschop van Ezafzafi (2-1). Ian van Otterlo bepaalde de eindstand op 2-2.

VVOG was in Harderwijk te sterk voor Barendrecht (4-2). Doelpunten voor de winnende formatie kwamen op naam van Latupeirissa, Ahrens (penalty), Meulens en Wobbes.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag