Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE: DVS’33 wint in doelpuntenfestijn van ODIN’59, Harkemase Boys en Jong Groningen boeken zege

DERDE DIVISIE: DVS’33 wint in doelpuntenfestijn van ODIN’59, Harkemase Boys en Jong Groningen boeken zege

DVS’33 en ODIN’59 maakte er zaterdagmiddag een waar spektakel van in Ermelo waarbij de thuisploeg de drie punten binnen wist te slepen (4-3). Harkemase Boys won met ruime cijfers van FC Lisse (4-0) en Jong Groningen was te sterk voor SJC Noordwijk (2-0). 

DVS’33 – ODIN’59 
De uitspelende formatie kwam al na drie minuten op voorsprong door geklungel achterin bij DVS’33. Thom de Vries wist daarvan te profiteren en plaatste de 0-1 op het scorebord. Lang kon ODIN’59 niet genieten van de verrassende voorsprong in Ermelo want na tien minuten spelen was Frank van der Burg met een kopbal goed voor de 1-1, dit op aangeven van Roemeon. Nog voor de pauze wist DVS’33 orde op zaken te stellen door een doelpunt van Christiaan van Hussen (2-1). In de 63ste minuut wist Soufian Moro de voorsprong van DVS’33 te vergroten met een schot van afstand (3-1). ODIN’59 kwam in de 68ste minuut weer terug in de wedstrijd door een prachtige treffer van Jeffrey Klijbroek (3-2). Niet veel later werd de marge weer vergroot naar twee doelpunten door een kopbal van Benjamin Roemeon (4-2). Vier minuten voor het einde van de officiële speeltijd bepaalde Thom de Vries met zijn benutte strafschop de eindstand op 4-3.

Harkemase Boys – FC Lisse
In de tweede minuut wees de dienstdoende scheidsrechter al naar de strafschopstip. Jari Slot nam namens de thuisploeg plaats achter de bal en schoot deze binnen (1-0). Voor de pauze wist Dennis van Duinen twee keer de sluitpost van FC Lisse te passeren waardoor men met een tussenstand van 3-0 de kleedkamers op kon zoeken. In de tweede helft kwam Harkemase Boys op een 4-0 voorsprong door een doelpunt van Henny Bouius.

Jong Groningen – SJC Noordwijk 2-0

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag