zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDERDE DIVISIE: DVS'33 wint in doelpuntenfestijn van ODIN'59, Harkemase Boys en Jong...

DERDE DIVISIE: DVS’33 wint in doelpuntenfestijn van ODIN’59, Harkemase Boys en Jong Groningen boeken zege

DVS’33 en ODIN’59 maakte er zaterdagmiddag een waar spektakel van in Ermelo waarbij de thuisploeg de drie punten binnen wist te slepen (4-3). Harkemase Boys won met ruime cijfers van FC Lisse (4-0) en Jong Groningen was te sterk voor SJC Noordwijk (2-0). 

DVS’33 – ODIN’59 
De uitspelende formatie kwam al na drie minuten op voorsprong door geklungel achterin bij DVS’33. Thom de Vries wist daarvan te profiteren en plaatste de 0-1 op het scorebord. Lang kon ODIN’59 niet genieten van de verrassende voorsprong in Ermelo want na tien minuten spelen was Frank van der Burg met een kopbal goed voor de 1-1, dit op aangeven van Roemeon. Nog voor de pauze wist DVS’33 orde op zaken te stellen door een doelpunt van Christiaan van Hussen (2-1). In de 63ste minuut wist Soufian Moro de voorsprong van DVS’33 te vergroten met een schot van afstand (3-1). ODIN’59 kwam in de 68ste minuut weer terug in de wedstrijd door een prachtige treffer van Jeffrey Klijbroek (3-2). Niet veel later werd de marge weer vergroot naar twee doelpunten door een kopbal van Benjamin Roemeon (4-2). Vier minuten voor het einde van de officiële speeltijd bepaalde Thom de Vries met zijn benutte strafschop de eindstand op 4-3.

Harkemase Boys – FC Lisse
In de tweede minuut wees de dienstdoende scheidsrechter al naar de strafschopstip. Jari Slot nam namens de thuisploeg plaats achter de bal en schoot deze binnen (1-0). Voor de pauze wist Dennis van Duinen twee keer de sluitpost van FC Lisse te passeren waardoor men met een tussenstand van 3-0 de kleedkamers op kon zoeken. In de tweede helft kwam Harkemase Boys op een 4-0 voorsprong door een doelpunt van Henny Bouius.

Jong Groningen – SJC Noordwijk 2-0

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD