donderdag, maart 4, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag DERDE DIVISIE: DOVO geeft voorsprong weg tegen SJC, ODIN'59 wint bij Harkemase...

DERDE DIVISIE: DOVO geeft voorsprong weg tegen SJC, ODIN’59 wint bij Harkemase Boys en FC Lisse te sterk voor VVOG

DOVO leek in eigen huis op weg na een eenvoudige zege toen men na vijfenveertig minuten spelen met een ruime voorsprong de kleedkamer op mocht zoeken. De 3-0 voorsprong bleek echter niet voldoende tegen SJC voor de drie punten (3-3). ODIN’59 versloeg Harkemase Boys (0-2) en FC Lisse won met overtuigende cijfers van VVOG (4-0).

- Advertentie -

DOVO – SJC
In de zevende minuut wees de dienstdoende scheidsrechter naar de penaltystip, dit nadat Kesly den Haag neergehaald werd in het strafschopgebied van de tegenstander. Joshua Patrick ging achter de bal staan en faalde niet (1-0). Tien minuten later stond de 2-0 al op het scorebord in Veenendaal. Amerzgiou kopte de bal in het net van de tegenstander. Op slag van rust leek de wedstrijd voortijdig beslist te worden toen Joshua Patrick zijn tweede en de derde van DOVO wist te produceren (3-0). Na iets meer dan een uur spelen deed SJC wat terug door een doelpunt van Tamimy (3-1). Niet veel later was de spanning opeens helemaal terug. Youssef el Baouchi produceerde de 3-2. Tien minuten voor het einde van de officiële speeltijd maakte SJC zelfs de gelijkmaker, Rick van Dijk was de gevierde man bij de ploeg uit Noordwijk (3-3).

Harkemase BoysODIN’59
De uitspelende formatie kwam na 27 minuten spelen aan de leiding. De treffer kwam op naam van Mitchel Bormann die de bal binnen werkte na een goed genomen hoekschop van Jim Hulleman (0—1). Een minuut voor het einde van de officiële speeltijd besliste Eelke de Graaf de wedstrijd met zijn treffer (0-2).

FC LisseVVOG
In de 37ste minuut opende Rowdy van der Putten de score in het voordeel van FC Lisse (1-0). Vroeg in de tweede helft kreeg de thuisploeg meer lucht door de 2-0 van Oussama Siali, die de bal vanaf de rand van het zestienmetergebied in de kruising schoot. Vervolgens wist FC Lisse nog twee keer te scoren waardoor de eindstand werd bepaald op 4-0. De laatste twee treffers kwamen op naam van Van der Putten en Tarani.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES