Volg ons

Derde Divisie

Derde Divisie-debutant Unitas: ‘De Derde Divisie is echt andere koek’

Derde Divisie-debutant Unitas: ‘De Derde Divisie is echt andere koek’

GVV Unitas is één van de clubs die na het stilleggen van de competitie alsnog mocht promoveren. De equipe van trainer Jeroen van Bezouwen verwacht flink aan de bak te moeten in de Derde Divisie Zondag.

,,Ik moet superscherp zijn, want de derde divisie is echt andere koek. Ik heb dat als trainer bij UNA twee jaar meegemaakt. Vanaf minuut één zit ik er ook op de trainingen kort op. Ik wil geen moment van verslapping zien. Er zijn geen zwakke broeders op dit niveau. Ook de ploegen die in maart onderin hingen hebben zich flink versterkt”, stelt Van Bezouwen in het AD.

Een opvallende verschijning tijdens de training was voormalig FC Dordrecht-doelman Petar Stoskovic. Van Bezouwen: ,,Ik heb Petar twee jaar bij UNA als keeper gehad en hij belde mij of hij bij Unitas zijn conditie op peil mag houden. Ik heb een goede klik met die jongen en natuurlijk mag dat van mij. Hij is de beste keeper op derde-divisieniveau en is op zoek naar een nieuwe club.”

,,Er zijn wat opties, maar vooralsnog nog te ver weg. Ik hoop dat er snel iets leuks langskomt”, voegt Stoskovic daaraan toe.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie