Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE: De Dijk in slotfase langs ODIN’59, half dozijn treffers voor DVS’33 en Eemdijk verrast ASWH

DERDE DIVISIE: De Dijk in slotfase langs ODIN’59, half dozijn treffers voor DVS’33 en Eemdijk verrast ASWH

De Dijk heeft de directe degradatie voor minimaal één week uit kunnen stellen. De Amsterdamse ploeg won met fraaie cijfers de uitwedstrijd van ODIN’59 (3-5). Eemdijk verraste op het eigen sportcomplex ASWH (1-0) en DVS’33 had geen kind aan SJC Noordwijk (0-6).

ODIN’59 – De Dijk
De Amsterdammers kwamen na twee minuten al aan de leiding op bezoek bij ODIN’59. De jarige Kubilay Koylu bezorgde zichzelf een mooi verjaardagscadeau door de 0-1 op het scorebord te plaatsen. Met een kwartier speeltijd op de klok kwam ODIN’59 op gelijke hoogte met de tegenstander. Thom de Vries kon de bal binnen tikken na goed voorbereidend werk van Tavares (1-1). Een minuut later was het al weer raak en weer werd de naam van De Vries op het wedstrijdformulier gezet als zijnde de doelpuntenmaker (2-1). Lang kon de thuisploeg niet genieten van de voorsprong. In de negentiende minuut was Zakaria Bourik goed voor de 2-2. Hiermee was het doelpuntenfestijn in de eerste helft nog niet ten einde. In de 26ste minuut ontsnapte Koylu net aan de buitenspelval en passeerde vervolgens doelman Van Vliet (2-3). Er was nog net geen uur gespeeld toen Jeffrey Klijbroek na goed voorbereidend werk van Ron Scheffer de 3-3 aan liet tekenen. In de slotfase liep De Dijk uit naar een fraaie overwinning van 3-5, dit door doelpunten van Damiën Menzo en Hoezein.

SJC Noordwijk – DVS’33
Pilon opende in de negende minuut van de wedstrijd de score in het voordeel van DVS’33. Miste hij één minuut eerder een grote kans op de 0-1, maar even later was het dus wel raak. De voorzet van De Vries was op maat en de aanvaller liep de bal simpel binnen. Na iets meer dan een kwartier was Pilon weer trefzeker voor de ploeg uit Ermelo, nu was de voorzet van Hussen (0-2). Net voor de pauze werd het duel voortijdig beslist toen een voorzet van Van der Burg binnen gekopt werd door Roemeon (0-3). In de tweede helft was er een herhaling van zetten te noteren in Noordwijk, Pilon was goed voor de 0-4 en de 0-5 en Roemeon zorgde in de 66ste minuut voor de zesde treffer van de middag (0-6).

Eemdijk – ASWH
De thuisploeg pakte zaterdagmiddag verrassend de drie punten tegen ASWH dat nog volop in de strijd was om de derde periodetitel te pakken. Het was invaller Syrano Morrison die de 1-0 op hety scorebord wist te zetten.

Overige uitslagen:
ONS Sneek – Jong Groningen 0-1
Achilles’29 – Harkemase Boys 1-1

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag