Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE: Barendrecht in slotfase naast Jong Almere, Excelsior’31 wint bij VVOG en ONS Sneek verliest in Amsterdam

DERDE DIVISIE: Barendrecht in slotfase naast Jong Almere, Excelsior’31 wint bij VVOG en ONS Sneek verliest in Amsterdam

Excelsior’31 pakte belangrijke punten in de strijd om weg te komen van de plaatsen rondom de degradatiestreep. De ploeg uit Rijssen won de uitwedstrijd van VVOG (0-1). Barendrecht wist in de slotfase alsnog één punt te pakken tegen Jong Almere City (2-2) en Ajax was te sterk voor hekkensluiter ONS Sneek (2-1).

Boy Boeloerditi was in de 36ste minuut verantwoordelijk voor de beslissende treffer van de middag in het voordeel van Excelsior’31. Na goed voorbereidend werk van Mulkes wist hij de doelman van VVOG te passeren (0-1). Barendrecht leek af te stevenen op een nederlaag nadat het binnen 24 minuten al twee treffers had moeten incasseren tegen Jong Almere City. Valpoort en Mannes brachten de tussenstand op 0-2 in het voordeel van de gasten. Barendrecht toonde in de tweede helft echter veerkracht en Salem en Husen zorgden er voor dat er na iets meer dan negentig minuten spelen een eindstand op het scorebord stond van 2-2.

In Amsterdam kwam Ajax in de achttiende minuut aan de leiding door een doelpunt van Romano de Jonge (1-0). Nog net binnen het uur wist Jelle de Graaf zijn ploeg ONS Sneek weer naast de Ajacieden te zetten (1-1). Deze treffer bleek echter niet voldoende voor één punt. Ricardo Fransberg bepaalde in de 79ste minuut de eindstand op 2-1. 

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag