zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDerde Divisie | Barendrecht en Excelsior'31 boeken eerste zege van het seizoen

Derde Divisie | Barendrecht en Excelsior’31 boeken eerste zege van het seizoen

Degradant Barendrecht en promovendus Excelsior’31 wisten op de tweede speeldag de eerste overwinning van het seizoen binnen te slepen. Barendrecht rekende in eigen huis af met Ter Leede (4-1) en Excelsior’31 won de uitwedstrijd van SteDoCo (0-2).

Barendrecht was na één helft eigenlijk al klaar met de tegenstander omdat het toen al op een ruime 4-0 voorsprong stond. Doelpunten kwamen op naam van Peter de Lange, Qjell Krolis, Niels Barendregt en Marouane Bakour. Vier minuten voor het einde van de officiële speeltijd mocht Gillisen de eretreffer nog wel op het scorebord  zetten maar verder dan 4-1 kwam Ter Leede niet.

SteDoCo ging voor de tweede keer op rij onderuit. In eigen huis stond het na iets meer dan negentig minuten spelen met lege handen tegen Excelsior’31. De vereniging uit Rijssen won door doelpunten van Hakim Ezafzafi en Boy Boeloerditi. In de slotfase van de wedstrijd miste Penterman de mogelijkheid om de 0-3 op het bord te plaatsen, hij wist de toegekende strafschop niet te benutten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD