woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDERDE DIVISIE: ASWH doet goede zaken in de strijd om de derde...

DERDE DIVISIE: ASWH doet goede zaken in de strijd om de derde periodetitel, overwinning voor DVS’33 en SJC Noordwijk

Quick Boys verloor zaterdag van ODIN’59 (4-1) en dat was niet alleen voor de strijd om de titel een tik voor de ploeg uit Katwijk, maar ook als het gaat om de derde periodetitel. ASWH profiteerde van de misstap van de concurrent door een ruime zege te boeken tegen VVOG (0-4). Een overwinning komende zaterdag in eigen huis tegen SJC Noordwijk volstaat om de voornoemde periodetitel binnen te slepen. DVS’33 won uit bij ONS Sneek (1-3), SJC Noordwijk pakte drie punten tegen Ajax (2-1) en DOVO deelde de punten met Achilles’29 in een doelpuntrijke wedstrijd (3-3). 

VVOG – ASWH
Een mooie steekpass van Nick Slotboom op Yildirim was de inleiding voor de openingstreffer van de middag. Na het ontvangen van de bal wist hij de bal van grote afstand over sluitpost Polhoud heen te schieten (0-1). In de tweede helft liep de club uit Hendrik Ido Ambacht verder uit naar een ruime zege van 0-4. De treffers kwamen op naam van Lester Pires, David Almeida en Jesper van den Bosch.

ONS Sneek – DVS’33
Na een kleine tien minuten voetbal kwam DVS’33 op voorsprong. Benjamin Roemeon kopte op aangeven van Moro binnen (0-1). In de 51ste minuut wist de ploeg uit Ermelo de voorsprong verder uit te breiden, Roald de Vries was de maker van het doelpunt. Dit was de honderdste treffer van DVS’33 dit seizoen. In de 68ste minuut kwam ONS Sneek weer terug in de wedstrijd toen Yume Ramos tekende voor de 1-2. In de blessuretijd bepaalde Van Warven de eindstand op 1-3 in het voordeel van DVS’33.

SJC Noordwijk – Ajax
De Amsterdammers kwamen na negen minuten spelen aan de leiding door Ricardo Fransberg (0-1). Nog voor de pauze wist de thuisploeg de achterstand om te buigen naar een voorsprong, dit door doelpunten van Haasnoot en een benutte strafschop van Groot (2-1).

DOVO – Achilles’29
De ploeg uit Veenendaal kwam na 27 minuten spelen aan de leiding tegen het al gedegradeerde Achilles’29. Quincy Arends wist de bal goed terug te leggen naar Joshua Patrick die de bal beheerst binnen wist te schuiven (1-0). Op slag van rust wist DOVO nogmaals te scoren. Mitchell de Zwart gaf de perfecte voorzet aan Joshua Patrick die zijn 34ste van het seizoen binnen wist te knikken (2-0). Een prachtige volley van Boris Rasevic betekende dat de spanning weer terugkwam in de wedstrijd (2-1). Nadat Lars Middelwijk in de 56ste minuut de 3-1 binnenkopte leek de wedstrijd wel beslist te zijn. Daar dacht Achilles’29 echter anders over het wist door onder andere een treffer van Kevin Schmidt alsnog een punt binnen te slepen (3-3).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD