Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE: Ajax stunt tegen Hoek en SteDoCo met ruime cijfers langs Achilles’29

DERDE DIVISIE: Ajax stunt tegen Hoek en SteDoCo met ruime cijfers langs Achilles’29

Hoek wist zaterdag niet te profiteren van de misstap die Noordwijk maakte tegen FC Lisse (0-1). Eerstgenoemde ploeg ging in Amsterdam onderuit tegen Ajax (3-1). SteDoCo had geen moeite om de drie punten binnen te slepen tegen degradatiekandidaat Achilles’29 (4-0).

Ajax – Hoek 
De Amsterdammers kwamen na vijftig minuten spelen op voorsprong tegen het hoger geklasseerde Hoek. Misa Danso was de doelpuntenmaker voor Ajax (1-0).  In de 61ste minuut kwam Ajax nog dichterbij een stunt tegen Hoek op het moment dat Ricardo Fransberg de 2-0 aan liet tekenen. Even later zorgde Rik Impens ervoor dat de spanning weer helemaal terugkwam in de wedstrijd (2-1). In de 89ste minuut stelde Sonny Pronk met zijn treffer de overwinning veilig voor Ajax (3-1).

SteDoCo – Achilles’29
Na zestien minuten spelen werd de score geopend in het voordeel van SteDoCo. Guytano dos Santos was de maker van de eerste treffer van de middag (1-0). Schröder gaf een diepe bal aan Van Wanrooij en die trok de bal goed terug op de doelpuntenmaker. Na iets meer dan een half uur spelen verdubbelde Joran Schröder de voorsprong van SteDoCO. Hij kopte de bal binnen op aangeven van Verheul (2-0). Nog voor de pauze leek de thuisploeg de wedstrijd in het slot te gooien. Uit een hoekschop kwam de bal bij Verheul die deze doortikte op Schröder die wederom de doelman van Achilles’29 wist te passeren (3-0).  In de 71ste minuut bepaalde Jeroen Sterrenburg de eindstand op 4-0 in het voordeel van SteDoCo. De assist kwam op naam van Schröder.

Advertentie
Advertentie

Meer over Derde Divisie Zaterdag