Volg ons

Tweede Divisie

‘Derbyzaag’ Argjend Selimi per direct vertrokken bij Spakenburg

‘Derbyzaag’ Argjend Selimi per direct vertrokken bij Spakenburg

Argjend Selimi is per direct vertrokken bij Spakenburg. De 24-jarige aanvaller ziet onvoldoende perspectief op speeltijd onder trainer Eric Meijers en heeft daarom zijn contract laten ontbinden.

De Spakenburger met Balkanbloed verwoordt zijn gebrek aan speeltijd op de clubsite echter in bijzonder diplomatieke bewoordingen: ,,Dat vind ik erg jammer, omdat ik met veel enthousiasme aan de voorbereiding ben begonnen. De trainer maakt echter keuzes waarin geen rol voor mij lijkt weggelegd. Dat is uiteraard zijn goed recht.”

Selimi kan echter pas vanaf komende winterstop aan de slag bij een andere club. De aanvaller, eerder actief bij dorpsgenoot Eemdijk, speelde 33 wedstrijden voor de Blauwen. Zijn meest opvallende optreden was zonder twijfel in de derby tegen IJsselmeervogels, waar hij met een ware zaagtackle de doorgebroken Ahmed el Azzouti torpedeerde. Selimi kreeg rood, waarna het videofragment viral ging, niet in de laatste plaats omdat hij na afloop aangaf gezien de rivaliteit in zijn bloed richting de Rooien bepaald geen spijt te hebben van zijn actie.

Het is niet de eerste keer dat Selimi besloot zijn spullen in te leveren bij de club van zijn hart. Toen hij niet mocht invallen tegen Ajax, deed hij dat ook al eens. Hij werd toen echter in genade aangenomen door Spakenburg, dat hem wel terugzette naar het tweede elftal.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie