Volg ons

Derde Divisie

Denzel Prijor, Victor van der Linden en Mitchel Michaelis naar OFC

Denzel Prijor, Victor van der Linden en Mitchel Michaelis naar OFC

OFC heeft haar selectie voor volgend seizoen zo goed als rond. De Oostzaaners hebben opnieuw drie versterkingen vastgelegd, te weten Denzel Prijor, Victor van der Linden en Mitchel Michaelis.

Voor Michaelis betekent het een terugkeer bij OFC. De 26-jarige doelman speelde tussen 2011 en 2015 al voor FC Volendam, vertrok toen voor een jaar naar OFC, maar keerde daarna weer terug naar FC Volendam, waar hij voornamelijk als reservedoelman en goalie van het Jong-team actief was. Eerder speelde hij voor WGW, FC Den Helder en HVV Hollandia.

Van der Linden, een 21-jarige verdedigende middenvelder, komt over van Jong Almere City FC en speelde eerder in de jeugdopleiding van Ajax en voor het Italiaanse Novara.

Prijor komt over van ONS Sneek. De 24-jarige vleugelverdediger speelde in het verleden voor FC Volendam, FC Lisse en Magreb’90. Eerder presenteerde OFC al zes nieuwkomers.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie