zondag, januari 29, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDenzel James keert terug op het oude nest bij Noordwijk

Denzel James keert terug op het oude nest bij Noordwijk

Noordwijk is er alsnog in geslaagd om versterking binnen te halen voor de aanvalslinie. De club uit de Tweede Divisie maakte zondag via de officiële kanalen bekend dat Denzel James per direct terug zal keren van Sparta Rotterdam.

Oplossing
De 25-jarige nieuwe aanwinst plaatste eerder dit jaar zijn handtekening onder een contract bij de Rotterdamse profclub. Door de promotie van Sparta naar de Eredivisie en het feit dat hij niet uit mocht komen in het beloftenteam moest een oplossing gezocht worden om aan speeltijd te komen. James plaatste zijn handtekening onder een overeenkomst voor één jaar bij Noordwijk.

Type Denzel
Bestuurslid technische zaken Pieter Vink was vanzelfsprekend zeer tevreden met de terugkeer van James die in het verleden een uitstekende indruk maakte bij Noordwijk. Op de voornoemde website gaf hij tekst en uitleg over de terugkeer van de smaakmaker. ,,Wij waren na het vertrek van Denzel zoekende maar een type ‘Denzel’. Als je Denzel dan kan terughalen, haal je het maximale in huis. Wij vinden het voor Denzel erg jammer dat hij zijn droom in het betaalde voetbal (nog) niet kan waarmaken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD