Volg ons
Dennis Kaars

Derde Divisie Zondag

Overgang naar Eredivisie lonkt voor topschutter Kaars

Overgang naar Eredivisie lonkt voor topschutter Kaars

Dennis Kaars gaat dinsdag in gesprek met Sparta Rotterdam om over een eventuele transfer te praten. De spits van De Dijk maakt dit seizoen indruk in de Derde Divisie Zondag en scoorde al negentien keer. Dat is ook niet onopgemerkt gebleven bij de profclubs en Sparta is de eerste club die concreet is geworden.

‘Sparta is een fantastische club’

Kaars is inmiddels 28 jaar en al vaker liet hij zien een neusje voor de goal te hebben. Door het ook in de Derde Divisie te laten zien trok hij de aandacht van profclubs. Onlangs hing Sparta aan de lijn. “Ik moest twee keer goed luisteren toen ik hoorde van Sparta”, vertelde de topschutter na de verloren wedstrijd tegen OJC Rosmalen (1-4) tegenover Het Amsterdamsche Voetbal. “Het is natuurlijk een fantastische club. Het moet eigenlijk nog tot me doordringen, maar ik denk dat dat wel komt als ik het gesprek heb gehad.”

Meetrainen met Sparta Rotterdam

Of het daadwerkelijk tot een contract komt bij Sparta zal de komende weken duidelijk worden. Volgens Het Amsterdamsche Voetbal staat het in ieder geval vast dat Kaars mee gaat trainen met de club uit de Eredivisie. Indien dat van beide kanten bevalt maakt hij mogelijk in de winterstop al de overstap naar Rotterdam, al is Kaars daar zelf niet van op de hoogte. “Dat weet ik zelf ook niet, ik weet niet wat zij willen. Ik kan me voorstellen dat ze het zo snel mogelijk willen. Ik ben natuurlijk ook al wat ouder, maar ik weet niet wat hun plannen zijn.”

Bekijk Het hele interview met Kaars over Sparta met Het Amsterdamsche Voetbal

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag