Volg ons
Wilco den Hartog GVVV

Tweede Divisie

Den Hartog zwaar teleurgesteld: “Dat was echt onwaardig”

Den Hartog zwaar teleurgesteld: “Dat was echt onwaardig”

Wilco den Hartog had zich zo verheugd op meer speelminuten bij GVVV, maar kwam op zaterdag toch van een koude kermis thuis. Eindelijk stond de middenvelder in de wedstrijd tegen Excelsior Maassluis weer in de basis en direct ging de club met liefst 1-4 onderuit. Een zware teleurstelling voor Den Hartog.

Geflatteerd duel

Den Hartog zag wel een geflatteerd beeld in de ontmoeting. “Maar misschien ook wel weer terecht dat we even zo op de feiten worden gedrukt. Het is gewoon vervelend hoe die 0-1 valt, dat is dan een domper. Dan scoor je die 1-1 toen had ik wel het gevoel dat we lekker bleven voetballen en dat we ook nog wel kansen gingen creëren. Ik was eigenlijk wel een beetje op zoek naar die 2-1. Dan kom je gewoon dramatisch uit de rust en wat we daarna gedaan hebben, was echt onwaardig”, vertelde Den Hartog aan RTV Utrecht.

Het moet beter

De middenvelder weet inmiddels ook dat het volgende week een stuk beter moet als de club een overwinning wil boeken op Jong FC Twente. Er zal een eind moeten komen aan een matige reeks waarin uit zes duels maar vier punten werden gehaald. “De les van vandaag is dat we er keihard aan moeten trekken en niet bij de pakken neer moeten zitten”, aldus de woorden van Den Hartog.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie