dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsGVVVDen Hartog wint met GVVV van IJsselmeervogels: 'We waren de baas op...

Den Hartog wint met GVVV van IJsselmeervogels: ‘We waren de baas op het veld’

Wilco den Hartog wist zaterdagmiddag met zijn ploeg de drie punten in Veenendaal te houden tegen IJsselmeervogels (3-1). De routinier van GVVV was dan ook zeer tevreden met de zege, maar vooral ook met het vertoonde spel van de ploeg die momenteel de tweede plaats bezet in de Tweede Divisie. 

Chemie
De ploeg uit Veenendaal speelde duidelijk met veel vertrouwen tegen IJsselmeervogels, dit ondanks dat het midweeks ook nog aan de bak moest in de strijd om de KNVB Beker. ,,Als wij het veld opstappen, weten we al dat het goed zit. Er is dit seizoen een bepaald chemie in de groep en daardoor voel je je sterk: , aldus Den Hartog tegenover de Veenendaalse Krant.

Baas op het veld
Martin van Eck was verantwoordelijk voor de 2-0, Den Hartog had toen al het gevoel dat de drie punten binnen waren voor GVVV. ,,Zo voelde het wel, ja. We waren de baas op het veld en gaven niet veel weg.”

Niet nerveus
Halverwege de tweede helft kwam IJsselmeervogels terug tot 2-1 en was er weer sprake van spanning in Veenendaal. ,,Dan verwacht je dat zij gaan drukken, maar dat viel mee. Dat kwam ook omdat wij niet nerveus werden. Als team voelen wij ons momenteel onverslaanbaar en dat straalden wij ook uit.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD