maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDen Hartog waarschuwt IJsselmeervogels en FC Lisse

Den Hartog waarschuwt IJsselmeervogels en FC Lisse

Quick Boys deed afgelopen weekend goede zaken in de Derde Divisie Zaterdag door een 2-0-overwinning te boeken op Huizen. Toch was Philippe den Hartog, die goed was voor één doelpunt, niet tevreden over de inzet die getoond werd door zijn ploeg.

Andere instelling Quick Boys

Den Hartog zag een andere instelling bij zijn ploeggenoten dan hij normaal gewend is. “Deze wedstrijden zijn altijd lastig. Je gaat er, al probeer je het niet, met een andere instelling in. Misschien speelt dat een rol waarom we het toch uiteindelijk moeilijk maken. Ik zou niet weten wat het anders zou moeten zijn. Ik heb geen idee waarom we het onszelf lastig maken. Ik vond Huizen geen sterke ploeg, helemaal niet zelfs. We hebben gewonnen en verder moeten we deze wedstrijd denk ik gewoon snel vergeten”, zo vertelde Den Hartog aan Omroep West.

Den Hartog kijkt vooruit

De aanvaller keek dan ook alvast gauw vooruit naar de komende duels. Onder andere IJsselmeervogels en FC Lisse wachten nog voor de kerst. “We hebben nogal wat recht te zetten tegen allebei de ploegen. Ik vreet ze op”, aldus Den Hartog, die wel beseft dat zijn team dan wel beter met de kansen om moet gaan. “Ik denk dat we aankomende week maar lekker moeten gaan afwerken, misschien is dat wel de oplossing.”

Bekijk het volledige interview van Philippe den Hartog

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD