donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlClubsDEMDEM wint zespuntenduel bij Westlandia, 15-jarig talent op proef bij AZ en...

DEM wint zespuntenduel bij Westlandia, 15-jarig talent op proef bij AZ en PSV

De rode lantaarn stond op het spel bij Westlandia tegen DEM. De gasten wisten de drie punten mee te nemen naar Beverwijk en doen de rode lantaarn over aan Westlandia, 0-2.

DEM had pas twee duels gewonnen en was en is de minst scorende ploeg in de derde divisie. Dat de ploeg de punten meenam had ze te danken aan de gebroeders Verswijveren en uitblinker Mehmet Gencer.

Keeper Swen Verswijveren hield zijn doel schoon en aanvoeder Twan Verschiveren kopte de bezoekers voor rust naar een 0-1 voorsprong. De centrale verdediger werd wel een handje geholpen door weifelend ingrijpen van Jack Morauw.

Voor de thuisploeg was het tien minuten voor tijd alles-of-niets. Steve van Kesteren werd in de punt van de aanval geposteerd op jacht naar de gelijkmaker. Maar in de blessuretijd besliste DEM het duel.

Mehmet Gencer gaf de assist en Chardell Karg tikte de bal bal binnen.

De 15-jarige keeper Finn Klok is in beeld bij AZ en PSV. De keeper van DEM JO15-1, die sinds drie jaar bij DEM speelt, heeft op 10 februari een proefwedstrijd gespeeld bij PSV.

Voorlopig gaat hij bij AZ vier trainingen afwerken en zodoende is deze talentvolle DEM keeper de tweede keeper van DEM die in de picture is van AZ.

De andere ex-DEM keeper, Jur Schipper, speelt dit seizoen al voor bij de Alkmaarders.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD