Volg ons

DEM

DEM versterkt zich met AFC’er Maxwell Frimpong

DEM versterkt zich met AFC’er Maxwell Frimpong

DEM heeft zich versterkt met Maxwell Frimpong. De 19-jarige rechtsback komt over van AFC en besloot een overstap naar de ploeg van coach Kiriakos Kalaitzis (foto) te prevaleren boven een seizoen in het zaterdagteam van de Amsterdammers.

,,Niet alleen kan ik bij DEM in de Derde Divisie spelen, ook krijg ik bij mijn nieuwe club veel kans op speeltijd. Daarom koos ik ervoor om de mogelijkheid te pakken. Het is natuurlijk lastiger om direct in de Tweede Divisie te spelen, zoals ik bij de Zondag 1 van AFC kon doen. Ik zou dan vaak meetrainen en af en toe, als ze me nodig zouden hebben, een wedstrijd spelen. Alleen de kans is natuurlijk klein om dan structureel in het elftal terecht te komen”, reageert de vleugelverdediger tegenover Het Amsterdamsche Voetbal. ,,Ik moet hier vooral aanvallend mijn ding doen, aangezien de ploeg best aanvallend speelt. Dat is ook een van mijn grootste kwaliteiten, dus dat kan ik volgend seizoen laten zien door het team daarmee te helpen.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over DEM