dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlClubsRijnsburgse BoysDelano Asante en Daan Walraven tot medio 2024 bij 'de Uien'

Delano Asante en Daan Walraven tot medio 2024 bij ‘de Uien’

De revelatie van het seizoen Delano Asante blijft nog twee jaar bij Rijnsburgse Boys. De snelle buitenspeler verlengde tot de zomer van 2024. Daan Walraven deed hetzelfde. In het contract van Asante is zelfs nog een eenjarige optie van de club opgenomen.

Delano Asante is aan zijn derde seizoen bezig bij Rijnsburgse Boys. In de tweede helft van vorig seizoen gaf hij al nadrukkelijk zijn visitekaartje af met sterke invalbeurten en goals. Aan het begin van dit seizoen moest de snelle vleugelspits aanvankelijk nog genoegen nemen met een plek op de bank, ondanks een sterke voorbereidingsperiode, maar toen hij zijn kans kreeg na twee duels pakte hij die meteen. Drie goals en drie assists zijn het resultaat plus een vaste plek als vleugelspits.

 

boekhouder den haag

Snelheid

“De speelwijze waarvoor we nu hebben gekozen, ligt mij goed”, zegt Delano over het huidige seizoen. “Daarin kom ik met mijn snelheid het beste tot zijn recht. Verder ben ik rustiger aan de bal geworden. Maar ik ben nog niet tevreden. Ik wil meer goals maken en assists geven en nog belangrijker zijn voor het team, zodat we bovenin kunnen meedraaien. Ik moet gewoon blijven presteren. Dan zien we wel of er eventueel nog eens een interessante profclub komt. Maar voorlopig is Rijnsburg de enige club waarvoor ik wil spelen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD