woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieDelano A Cohen: 'Wakker gelegen van Quick Boys'

Delano A Cohen: ‘Wakker gelegen van Quick Boys’

Flinterdun is de scheidslijn tussen euforie of diepe teleurstelling, vooral op Nieuw Zuid. Zoals afgelopen zaterdag in het duel met Harkemase Boys, dat Quick Boys op karakter wist om te draaien.

Vogelvrij
Op de website van Quick Boys schrijft Delano a Cohen er een alleraardigste column over, waar we graag uit citeren: ,,Het is nu mijn derde jaar als speler bij Quick Boys en het is niet elk jaar anders, nee, het is elke week weer anders. Tussen vreugde en verdriet ligt een dunne lijn en dat maakt deze club zo mooi, maar ook zo moeilijk. Afgelopen weken de thuisnederlagen, het systeem en de kritiek, mag ik eerlijk bekennen dat ik er wakker van heb gelegen? Als je verliest op sportpark Nieuw Zuid, dan ben je ongeveer vogelvrij verklaard. Win je op Nieuw Zuid met slecht voetbal, dan moet je het bij iedereen verantwoorden en win je op Nieuw Zuid met goed voetbal, dan is de tegenstander slecht. Hoeveel pijn kritiek ook kan doen, ik weet dat dit erbij hoort. Het leven is niet altijd prachtig en je wordt niet elk jaar kampioen.”

Kijken waar het schip strandt
,,Aan de andere kant, wat een ontlading zaterdag! Iedereen die er bij was heeft kunnen aanschouwen dat het de eerste helft niet best was. De tweede helft draaide de wedstrijd 180 graden om en sleepten we uiteindelijk nog de overwinning uit het vuur, ik was als een klein kind zo blij. Wat kan ik dan genieten van het ouderwets juichen van Arie, de salto van Madjer, de supporters en de blijdschap bij iedereen die ons een warm hart toedraagt. Dan is het leuk om het sponsorhome binnen te komen, naar de kantine te gaan en wat langer op de club te blijven. Na Spakenburg zaten we in een diep dal, maar we zijn langzaam aan het klimmen. Er staan komende weken mooie wedstrijden op de planning, de weg naar boven is ingezet en we moeten met z’n allen maar kijken waar het schip strandt.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD