vrijdag, 8 december 2023
Voetbal247.nlClubsBe Quick 1887Degradatiekraker tussen Be Quick 1887 en Jong De Graafschap onbeslist, zege voor...

Degradatiekraker tussen Be Quick 1887 en Jong De Graafschap onbeslist, zege voor OFC

Be Quick 1887 en Jong De Graafschap verlieten zondagmiddag na iets meer dan negentig minuten voetbal het speelveld met een puntendeling (2-2). OFC was op het eigen sportpark te sterk voor vv Dongen (4-0). 

Be Quick 1887 – Jong De Graafschap
In de veertiende minuut veerden de supporters van de thuisploeg op toen Duane Twen-A-Kwoei de score wist te openen. Na een steekbal door het centrum benutte hij zijn snelheid en schoot in de verre hoek raak (1-0). Waar de thuisploeg dacht met een voorsprong de kleedkamer op te kunnen zoeken kwam men toch bedrogen uit. In de 44ste minuut was het Marlon Versteeg (foto) die de gelijkmaker wist te produceren (1-1).  Een kwartier voor het einde van de officiële speeltijd kwam Be Quick 1887 weer op voorsprong tegen de gasten uit Doetinchem. Twen-A-Kwoei was wederom trefzeker (2-1). Jong De Graafschap wist echter alsnog één punt over te houden aan het duel door een doelpunt van Hammouchi (2-2).

OFC – vv Dongen
De thuisploeg kwam vrij snel op voorsprong door een doelpunt van Mike Brantjes (1-0). Nog voor de pauze wist OFC de voorsprong te verdubbelen, maar men had daarvoor wel een eigen doelpunt van Dongen voor nodig, de pechvogel deze zondagmiddag was Mitchell van der Stappen (2-0). In de tweede helft wist OFC uit te lopen naar een fraaie 4-0 overwinning door doelpunten van Edip Biberoglu en Carlos Groen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD