maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlClubsDe TreffersDegradatiekandidaten De Treffers, TEC en FC Lisse pakken geen punten

Degradatiekandidaten De Treffers, TEC en FC Lisse pakken geen punten

De strijd om nacompetitie te ontlopen met daarmee de mogelijkheid om te degraderen naar de Derde Divisie blijft uitermate spannend tot aan de laatste speeldag. TEC, De Treffers en FC Lisse wisten zaterdagavond geen punten te pakken tegen respectievelijk VVSB (3-1), Excelsior Maassluis (1-2) en HHC Hardenberg (1-0). Rijnsburgse Boys was te sterk voor GVVV (3-2). 

De Treffers – Excelsior Maassluis
In de tweede helft viel pas de eerste treffer van de avond. Dean van Ooijen maakte de 0-1 door een fout van Niels Kornelis. Na 67 minuten spelen zat Excelsior Maassluis op rozen nadat Niel Redert het net van de tegenstander wist te vinden (0-2). In de blessuretijd kwam De Treffers nog terug in de wedstrijd door een doelpunt van Joris Janssen, maar verder dan 1-2 kwam men niet.

Rijnsburgse Boys – GVVV
In de dertiende minuut werd de score geopend in het voordeel van de ploeg uit Veenendaal. Matt de Jong nam het doel onder vuur nadat hij de bal voor zijn voeten kreeg na een hoekschop en dat resulteerde in de 0-1. Nog niet binnen het uur kwam Rijnsburg weer naast GVVV. Tillema was de maker van deze treffer (1-1). Lang kon men bij Rijnsburg niet genieten  van dit doelpunt omdat De Graaf in de 62ste minuut de 1-2 op het scorebord wist te zetten. In de 74ste minuut werd het wederom gelijk. Jeffrey Jongeneelen schoot de bal keihard binnen (2-2). Twee minuten voor tijd werd de wedstrijd beslist door Parami (3-2).

HHC Hardenberg – FC Lisse
De thuisploeg kwam na dertien minuten spelen op 1-0 door Van der Leij. Het was wel even afwachten of de treffer ook echt op het wedstrijdformulier kwam maar nadat de arbiter en zijn assistent overleg hadden gevoerd werd deze toegekend. Deze treffer bleek na iets meer dan negentig minuten de beslissende te zijn geweest.

VVSB – TEC
Serhat Koc, die de laatste weken uitstekend in vorm is, was verantwoordelijk voor de openingstreffer. In de 44ste minuut omspeelde hij doelman Valk en schoot de bal tegen de touwen (0-1). Vroeg in de tweede helft stelde de thuisploeg orde op zaken tegen de degradatiekandidaat. Fecunda was zijn directe tegenstander te snel af en hij gaf de bal af aan Bekooij. Laatstgenoemde gaf de bal voor op Pieter Koopman die de bal binnentikte (1-1). In de 71ste minuut was het Tim de Rijk die de 2-1 op het scorebord plaatste, in eerste instantie stuitte hij op doelman Van der Sman, maar de rebound wist hij wel te benutten. De einstand werd bepaald op 3-1 door Victor Schipholt die zijn eerste treffer maakte voor de hoofmacht van de club.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD