zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlClubsACVDegradatiekandidaten Capelle en Spijkenisse pakken één punt, ACV verliest van Jong Volendam

Degradatiekandidaten Capelle en Spijkenisse pakken één punt, ACV verliest van Jong Volendam

Spijkenisse liet zaterdag dure punten liggen in eigen huis tegen hekkensluiter Magreb’90 (2-2) Eerstgenoemde ploeg wist wel een achterstand van twee doelpunten om te buigen naar een puntendeling. Capelle speelde gelijk tegen DVS’33 (1-1) en ACV ging in Volendam onderuit tegen het talententeam van de club (4-2).

Spijkenisse – Magreb
De thuisploeg begon te slap aan de wedstrijd met hekkensluiter Magreb’90. Het was dan ook niet echt verwonderlijk dat de gasten verantwoordelijk waren voor de openingstreffer. Akrouh was de man van de assist en Mijnders werkte de bal achter zijn eigen doelman (0-1). In de 34ste minuut wist Magreb’90 wederom het net van de tegenstander te vinden, Groos was de doelpuntenmaker (0-2). Barragan bracht in de 65ste minuut de spanning weer helemaal terug in de wedstrijd, hij krulde de bal binnen na een pass van El Fazazi (1-2). In de 81ste minuut wees de arbiter naar de stip nadat El Fazazi onderuit werd gehaald in het strafschopgebied van Magreb. Van Dommelen  was goed voor de gelijkmaker (2-2).

Capelle – DVS’33
In de tweede helft werd pas het net van de tegenstander gevonden. Capelle kwam na 53 minuten spelen op voorsprong vanaf de penaltystip. Van der Sande wist het toegekende buitenkansje te benutten (1-0).  Acht minuten voor het einde van de officiële speeltijd wist DVS’33 alsnog één punt binnen te slepen (1-1).

Jong Volendam – ACV 4-2
1-0 Rafik El Hamdi
2-0 Dylan Mertens
2-1 Guus de Vries
2-2 Daniël Schans
3-2 Dylan Mertens
4-2 Kay Tejan

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD