Volg ons

ACV

Degradatiekandidaten Capelle en Spijkenisse pakken één punt, ACV verliest van Jong Volendam

Degradatiekandidaten Capelle en Spijkenisse pakken één punt, ACV verliest van Jong Volendam

Spijkenisse liet zaterdag dure punten liggen in eigen huis tegen hekkensluiter Magreb’90 (2-2) Eerstgenoemde ploeg wist wel een achterstand van twee doelpunten om te buigen naar een puntendeling. Capelle speelde gelijk tegen DVS’33 (1-1) en ACV ging in Volendam onderuit tegen het talententeam van de club (4-2).

Spijkenisse – Magreb
De thuisploeg begon te slap aan de wedstrijd met hekkensluiter Magreb’90. Het was dan ook niet echt verwonderlijk dat de gasten verantwoordelijk waren voor de openingstreffer. Akrouh was de man van de assist en Mijnders werkte de bal achter zijn eigen doelman (0-1). In de 34ste minuut wist Magreb’90 wederom het net van de tegenstander te vinden, Groos was de doelpuntenmaker (0-2). Barragan bracht in de 65ste minuut de spanning weer helemaal terug in de wedstrijd, hij krulde de bal binnen na een pass van El Fazazi (1-2). In de 81ste minuut wees de arbiter naar de stip nadat El Fazazi onderuit werd gehaald in het strafschopgebied van Magreb. Van Dommelen  was goed voor de gelijkmaker (2-2).

Capelle – DVS’33
In de tweede helft werd pas het net van de tegenstander gevonden. Capelle kwam na 53 minuten spelen op voorsprong vanaf de penaltystip. Van der Sande wist het toegekende buitenkansje te benutten (1-0).  Acht minuten voor het einde van de officiële speeltijd wist DVS’33 alsnog één punt binnen te slepen (1-1).

Jong Volendam – ACV 4-2
1-0 Rafik El Hamdi
2-0 Dylan Mertens
2-1 Guus de Vries
2-2 Daniël Schans
3-2 Dylan Mertens
4-2 Kay Tejan

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over ACV