Volg ons

AFC

Degradatiekandidaat AFC onderuit tegen HHC Hardenberg

Degradatiekandidaat AFC onderuit tegen HHC Hardenberg

AFC is er dinsdagavond op het eigen sportcomplex niet in geslaagd om één of meer punten te pakken in de strijd tegen degradatie. HHC Hardenberg was te sterk voor de Amsterdamse formatie (0-3).

Gouriye
HHC Hardenberg kwam goed uit de startblokken, binnen tien minuten kwamen de gasten op voorsprong, maar daar had men wel de hulp van de tegenstander bij nodig. Sargon Gouriye gaf de voorzet en de bal werd door Van den Houten achter zijn eigen doelman gewerkt (0-1). Na ruim een kwartier wist Gouriye de voorsprong te verdubbelen (0-2). In de 32ste minuut was hij weer trefzeker waarmee hij de eindstand van 0-3 op het scorebord wist te zetten.

Degradatiestrijd
AFC bezet momenteel de ‘veilige’ veertiende plaats in de Tweede Divisie met 32 punten uit 29 wedstrijden. De huidige nummer vijftien FC Lisse wist 31 punten te pakken uit 28 duels. Laatstgenoemde ploeg krijgt dinsdagavond later de mogelijkheid om AFC weer te passeren op de ranglijst. De club speelt dan thuis tegen De Treffers.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over AFC