zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDegradatie naar de hoofdklasse voor De Dijk na blamage tegen Hoek

Degradatie naar de hoofdklasse voor De Dijk na blamage tegen Hoek

De Dijk is zaterdag officieel gedegradeerd vanuit de Derde Divisie naar de hoofdklasse. De Amsterdamse ploeg ging op het eigen sportcomplex keihard onderuit tegen Hoek (1-9).

Uitstekende start
Na een kwartier spelen stond er al een tussenstand van 0-2 op het scorebord in Amsterdam. Kyle Doesburg opende de score en de voorsprong werd even later uitgebreid door een doelpunt van Reguillo Vandepitte. Nog voor de pauze wist Hoek het duel in het slot te gooien. Gert-jan van Leiden en Rik Impens zorgden voor de ruststand van 0-4.

Bijna dubbele cijfers
In de tweede helft leek Hoek op weg te zijn naar de dubbele cijfers. Met nog een kwartier op de klok stond de uitspelende ploeg al op negen treffers (Doesburg 2x, Wijkhuijs, Impens en Van Leiden). Hoek haalde vervolgens de tiende treffer niet, maar De Dijk mocht de zogenoemde eretreffer nog wel produceren. Hussam Dowaah was verantwoordelijk voor de laatste treffer van de middag (1-9).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD