maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieDegelijk VVOG doet het opnieuw, doelpuntenfestijn bij ACV - Spijkenisse

Degelijk VVOG doet het opnieuw, doelpuntenfestijn bij ACV – Spijkenisse

VVOG blijft ook na vijf speelrondes koploper in de Derde Divisie. De Harderwijkers wonnen in extremis met 1-0 van Jong FC Volendam. DOVO pakte de volle buit tegen Jong FC Twente, terwijl Spijkenisse in een opnieuw spectaculair duel ten onder ging tegen ACV.

VVOG – Jong FC Volendam 1-0
In Harderwijk werd VVOG serieus getest door Jong FC Volendam, dat de meest dreigende ploeg was. Het was opnieuw aan doelman Frans Koornberg te danken dat de ploeg van coach Hans van Arum op de been bleef. Na de pauze kroop VVOG iets meer uit haar schulp, zo kreeg Guido de Graaf een kopkans. En opnieuw bewees VVOG een uiterst slimme en effectieve ploeg te zijn, want in de allerlaatste seconde scoorde Pernelly Biya de enige treffer door een vrije bal in te koppen: 1-0.

DOVO – Jong Twente
In Veenendaal speelde DOVO een slimme wedstrijd. De formatie van coach Gert Kruys wist de linies goed gesloten te houden en gaf weinig weg. Na ruim een uur profiteerde Quincy Arends van een botsing tussen de keeper en een verdediger van Jong FC Twente en tekende de 1-0 aan. Dat zou ook de eindstand betekenen.

ACV – Spijkenisse 5-3
Het spektakel was traditioneel bij Spijkenisse. Vanaf het beginsignaal stond het duel bol van de kansen. Halverwege de eerste helft was het voor het eerst raak: Pascal Huser scoorde de 1-0. Zo’n zeven minuten voor tijd maakte Spijkenisse gelijk via Alexander van Dommelen. Nog voor de pauze kwam ACV opnieuw aan de leiding, ditmaal via Romano Djababoe. Kort na de pauze maakte Djababoe er bovendien 3-1 van. Spijkenisse knokte zich echter terug met twee treffers binnen drie minuten, opnieuw gemaakt door Van Dommelen. Een kwartier voor tijd maakte ook Djababoe zijn derde, ditmaal uit een vrije trap. Marco van der Heide besliste het duel tien minuten voor tijd met de 5-3, een schot in de kruising.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD