maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagDefinitief vertrek Ahannach bij Magreb’90 aanstaande

Definitief vertrek Ahannach bij Magreb’90 aanstaande

Behalve een nieuwe selectie moet Magreb’90 ook op zoek naar een nieuwe trainer. Het vertrek van Alami Ahannach is aanstaande, nadat hij de afgelopen weken al ontbrak op de bank. Getraind werd er bij de Utrechtse club ook al een maand niet meer.

Magreb’90 won zaterdag de districtsbeker West 1, na afloop gaf assistent-trainer Azadine Harchaoui toe dat er de afgelopen vier weken nog maar twee keer was getraind. Voorzitter Tahar Boulaid laat in AD/Utrechts Nieuwsblad weten dat Ahannach het niet meer kon opbrengen om op de bank te zitten. Dit liet hij via een app-bericht weten. “Hij heeft aangegeven dat hij stopt, maar de oorzaak weet ik niet.”

Dezelfde Boulaid laat nu aan RTV Utrecht weten dat er maandagavond nog wel een gesprek is geweest met de trainer en donderdag de knoop wordt doorgehakt. Een definitieve breuk lijkt dus echter aanstaande. Daarnaast zijn er nog meer zorgen in Utrecht. Zo gaat een groot deel van de selectie vertrekken en zijn er nog geen vervangers aangetrokken om een Derde Divisie-waardige selectie samen te stellen.

Ook op bestuurlijk niveau rommelt het. Tot begin dit kalenderjaar was Najim El H. de voorzitter die alles regelde. Hij werd opgepakt tijdens het trainingskamp in Turkije en zit nog altijd vast. Boulaid is de nieuwe voorzitter, maar de afgelopen weken was hij niet van de partij. “Iedereen was een beetje boos de afgelopen weken. Ik ook, en ben wegegaan. Iedereen deed maar wat, er was niet één lijn. Maar je bent pas weg als voorzitter als je bent uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dat is niet gebeurd”, meldt hij in de regionale krant.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD