maandag, november 29, 2021
HomeUitgelichtDefinitief Uitgesproken

Definitief Uitgesproken

Met heel veel spijt in ons hart moeten we jullie gaan vertellen dat de rubriek Uitgesproken na bijna twee jaar ophoudt te bestaan. Niet omdat de rubriek niet meer leuk is om te maken, we hebben tot het laatst enorme lol gehad. Ook niet omdat we denken dat het een overbodig niemendalletje is. Wij zagen en zien Uitgesproken nog steeds als het luchtige einde van een druk voetbalweekend. Er is slechts één reden waarom wij ons gedwongen voelen te stoppen met Uitgesproken: hoe luchtig en klein het ook is, er gaat enorm veel tijd in het maken van Uitgesproken zitten. Te veel tijd.

Dat die tijd niet gaat zitten in het verzinnen van flauwe onderschriftjes hoeven we er eigenlijk niet eens bij te vermelden. Elke week zijn we urenlang bezig om een stuk of tien uitspraken bij elkaar te vinden, die interessant genoeg zijn om in Uitgesproken op te nemen. Sinds het begin van dit seizoen ontbreekt echter te vaak de tijd om wekelijks een nieuwe Uitgesproken te maken. En hoewel wij ook echt wel beseffen dat het geen hoogdravend, intelligent rubriekje is, we willen het ook niet maar even gauw in elkaar zetten. Vandaar het besluit om te stoppen met Uitgesproken, maar niet voordat we een woord van dank hebben Uitgesproken.

Een woord van dank aan alle spelers en trainers die ons wekelijks van munitie voorzagen.

Aan alle Twitteraars die, in bepaalde gevallen, wekelijks hun uiterste best deden om in de rubriek te geraken.

Aan alle mensen die voor grappige opmerkingen langs de lijn zorgden.

Aan alle voetbalcommentatoren die zorgden voor de leukste woordgrappen en de mooiste zinnen.

Aan bier en whisky, de ideale voedingsbodem voor alle flauwe grappen.

Aan de fans van Uitgesproken, we waarderen jullie zeer.

Aan iedereen die een hekel had aan Uitgesproken, fijn dat we jullie wekelijkse bron van ergernis mochten zijn.

Maar bovenal aan Gert Jan Karsten, die Uitgesproken steevast een “kutrubriekje” noemde. Een geuzennaam die we tot in lengte der jaren met trots zullen dragen.

Tot slot hebben we nog één kleine, voor sommigen een geruststellende, voor anderen een vervelende, mededeling. De redactie van Uitgesproken gaat zich bezinnen op een nieuwe wekelijkse rubriek. Waarom? Simpelweg omdat het topamateurvoetbal wel wat luchtigheid en een glimlach kan gebruiken. Je gaat ons dus terugzien, met een nieuwe rubriek en een nieuwe naam, maar wat betreft deze rubriek zijn we klaar.

Bedankt allemaal. Wij zijn Definitief Uitgesproken!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS