vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlEredivisieDeense media meldt: Sparta huurt Deens international van Lazio

Deense media meldt: Sparta huurt Deens international van Lazio

Sparta Rotterdam zit alles behalve stil deze winter en lijkt volgens een het Deense medium BT erg dichtbij een heuse stunt. De Rotterdammers zijn namelijk dicht bij het afronden van een overgang van een Deens international. Linksback Riza Durmisi, die al 25 interlands speelde voor het Deense nationale elftal, staat onder contract bij SS Lazio en zou op huurbasis overkomen naar Het Kasteel. 

BT meldt dat de huurovereenkomst tussen SS Lazio en Sparta Rotterdam zelfs al rond zou zijn maar dat de clubs nog even wachten met het bekendmaken van de transfer. De linkervleugelverdediger moet zich namelijk eerst nog medisch laten keuren in Nederland, pas daarna wordt de transfer afgerond. Naar verluidt wordt de transfer dit weekend uiterlijk in kannen en kruiken verwacht.

Durmisi krijgt bij zijn club SS Lazio nauwelijks de kans om te spelen en dat dwingt de 28-jarige Deen tot een vertrek. Eerder werd hij al verhuurd aan het Franse OSG Nice en aan het Italiaanse Salernitana.

De linksback heeft nog een contract tot 2023 in Italië en dus is het niet ondenkbaar dat de Kralingers een optie tot koop in het contract kunnen afdwingen, of dit ook gaat gebeuren is nog niet bekend.

In 2014 brak Durmisi door bij Brondby en werd twee jaar later doorverkocht aan Real Betis in de Primera Division. Hij werd daar zelfs basisspeler en werd twee seizoenen later alweer doorverkocht aan SS Lazio in de Serie A, maar dat is tot op heden geen gelukkig huwelijk gebleken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD