Volg ons

Achilles '29

Deel Achilles ’29-selectie speelt toch tegen FC Lienden

Deel Achilles ’29-selectie speelt toch tegen FC Lienden

Verschillende spelers van Achilles ’29 zijn teruggekomen op hun besluit om ‘geen minuut meer voor de club te spelen’. Volgens De Gelderlander treedt de Groesbeekse club vermoedelijk met een combinatieteam van spelers uit de eerste selectie en de beloftenploeg aan tegen FC Lienden.

UWV
,,We trainden niet meer, omdat we ons geld wilden krijgen”, zegt verdediger Marijn de Kler tegenover de krant. ,,Dat betalen is gelukt, via het UWV. Vanaf nu bepaalt iedereen voor zichzelf wat hij gaan doen. Er is een kans dat ik ook speel tegen Lienden. Wat moet ik anders?” Binnen de selectie hebben spelers verschillende contracten, waardoor ook hun situatie anders is per persoon.

Van Cleef
Teammanager Theo van Cleef (foto) neemt voorlopig de taken van de opgestapte trainer Eric Meijers waar. Vandaag trainen spelers voor het eerst weer, maar zeker is in ieder geval dat de Groesbeekse club de tweede seizoenshelft start zonder middenvelders Kürsad Sürmeli en Boy van de Beek. Zij maken het seizoen bij een andere club af.

Geen beroep
Volgens De Gelderlander is Achilles ’29 niet in beroep gegaan tegen het faillissement van de bv, maar overweegt de club wel een ‘doorstart’.

Discussieer mee!

Meer over Achilles '29