woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlClubsAjaxDebuut Terrence Douglas lichtpuntje FC Den Bosch in boeiend voetbalgevecht tegen ADO...

Debuut Terrence Douglas lichtpuntje FC Den Bosch in boeiend voetbalgevecht tegen ADO Den Haag

FC Den Bosch heeft zondag tegen ADO Den Haag alweer de achtste nederlaag in de laatste negen duels geleden. In een boeiend voetbalgevecht wonnen de bezoekers uit Den Haag uiteindelijk met 0-1 dankzij een doelpunt van spits Thomas Verheydt. De ongelukkig fluitende scheidsrechter Gerrets moest het duel in de tweede helft tien minuten staken vanwege spreekkoren en het gooien van bier. FC Den Bosch-routinier Maguire had vlak daarvoor zijn tweede gele kaart ontvangen.

Bij FC Den Bosch wist debutant Terrence Douglas zich positief te onderscheiden. De 20-jarige verdediger wordt tot het einde van dit seizoen van Ajax gehuurd en heeft nog een contract in Amsterdam tot de zomer van 2023. FC Den Bosch heeft wel een optie tot koop voor de linksback die bij Jong Ajax ook al tot 44 optredens in de Keuken Kampioen Divisie kwam.

Terrence Douglas was alweer de vierde speler die als linksback in het basisteam van FC Den Bosch begon in dit kalenderjaar. Ondanks de aanwezigheid van Mike van Beijnen, Stan Maas en Nick de Groot koos trainer Jack de Gier in het treffen tegen ADO Den Haag voor Terrence Douglas. Bij zijn debuut voor FC Den Bosch speelde de snelle linkerverdediger niet alleen Den Haag-aanvaller Amar Catic uit de wedstrijd maar was hij ook betrokken bij enkele aanvallen van de thuisclub. Halverwege de tweede helft mocht Douglas niet mopperen dat hij na een flinke overtreding slechts een gele kaart kreeg. Zijn zelfverzekerde optreden in combinatie met zijn technische vaardigheden doen vermoeden dat de stoelendans op linksback bij FC Den Bosch ten einde is.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]