dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieDebacle Go Ahead in doelpuntenfestijn bij MVV

Debacle Go Ahead in doelpuntenfestijn bij MVV

Go Ahead Eagles is het seizoen alles behalve goed begonnen. De Deventer ploeg had op bezoek bij MVV vrijwel de gehele wedstrijd zicht op de overwinning, maar verspeelde drie belangrijke punten in de slotfase: 4-3.

Zwakke defensie
De ploeg van coach Leon Vlemmings leverde vooral in defensief opzicht een wanprestatie. En dat terwijl de Deventenaren fel startte en een veldoverwicht had. Na een kwartier profiteerde Sam Hendriks van balverlies bij MVV en schoof de bal in de verre hoek. Na een half uur bood Go Ahead echter MVV de gelegenheid om gelijk te maken via huurling Christophe Janssens, die uit een hoekschop van dichtbij raak mocht schieten.

Frommelgoal
Daarmee nam MVV ook langzaam het initiatief over. Doelman Sonny Stevens werd meerdere malen getest. Evengoed greep Go Ahead opnieuw de leiding via Hendriks. MVV kwam al snel terug via een frommelgoal van Jonathan Okita. Toch leek Eagles op weg naar de zege toen Pieter Langedijk op fraaie wijze de 2-3 liet aantekenen met nog zeven minuten op de klok.

Krankzinnige blessuretijd

Zoals al in de voorbereiding duidelijk was geworden is de defensie de achilleshiel van Go Ahead. Belgisch internatiopnal Marvin Ogunjimi (foto) mocht een voorzet vogelvrij binnen volleren, terwijl in blessuretijd een kolderieke botsing met de bal van Okita tot de 4-3 leidde. Werk aan de winkel in Deventer, terwijl MVV de start heeft waarop het zal hebben gehoopt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD