dinsdag, maart 9, 2021
Home Competities Hoofdklasse Dean Bredewolt naar CSV Apeldoorn

Dean Bredewolt naar CSV Apeldoorn

Dean Bredewolt is volgend seizoen de nieuwe keeper van CSV Apeldoorn. Dit heeft de hoofdklasser bekendgemaakt.

- Advertentie -

De 21-jarige doelman, die bij DVS’33 met name actief is in het tweede elftal, kondigde vorig jaar zijn vertrek al aan bij de club uit Ermelo. ,,Bij DVS ’33 speel ik voornamelijk mijn wedstrijden in het tweede elftal en heb ik niet de kans gekregen waar ik op had gehoopt. Ik ben jong en vind dat ik op mijn leeftijd veel moet spelen. Die garantie heb je natuurlijk nergens, maar ik hoop de plaats van Patrick Jansen te mogen overnemen”, zegt Bredewolt op de website van CSV Apeldoorn.

In het verleden was Bredewolt onder andere actief voor SV Epe, en VIOS Vaassen. Bij deze laatste club werd hij Speler van het Jaar. Tevens speelde hij in de jeugd van Vitesse, en in het eerste jeugdteam en het belofte-elftal van PEC Zwolle.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES