donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Wolf: "Zou me kapot schamen als ik zo speel als Barendrecht"

De Wolf: “Zou me kapot schamen als ik zo speel als Barendrecht”

GVVV heeft niet kunnen winnen bij Barendrecht en dat zat trainer John de Wolf na afloop erg hoog. Over het spel van zijn eigen ploeg kon hij nog wel tevreden zijn, maar de uitslag kwam hard aan. Zeker door de manier waarop Barendrecht het duel speelde en vooral de wijze waarop het na afloop de zege vierde.

Alsof ze kampioen zijn

“We maken twee persoonlijke fouten waarin we de wedstrijd verliezen”, bromde De Wolf na de nederlaag tegenover RTV Utrecht. “Barendrecht mag zingen alsof ze kampioen zijn, maar ik zou me kapot schamen als ik zo speel. We moeten alleen vooral naar onszelf kijken, het was goed alleen tot aan de zestien. Na de 1-0 door een persoonlijke fouten moeten we gelijk de 1-1 maken.”

Heel erg teleurstellend

Ook de tweede tegentreffer doet de trainer pijn. “Ik zag de situatie al aankomen en ik coach nog…. Voetballend waren we veel beter, alleen we hebben niet één keer op doel geschoten. Om te winnen moet je toch echt goals maken. En als je ze niet kunt maken, dan moet je deze wedstrijd met 0-0 afmaken. Dit is heel erg teleurstellend. “

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD