Volg ons

Tweede Divisie

De Wolf: “Zou me kapot schamen als ik zo speel als Barendrecht”

De Wolf: “Zou me kapot schamen als ik zo speel als Barendrecht”

GVVV heeft niet kunnen winnen bij Barendrecht en dat zat trainer John de Wolf na afloop erg hoog. Over het spel van zijn eigen ploeg kon hij nog wel tevreden zijn, maar de uitslag kwam hard aan. Zeker door de manier waarop Barendrecht het duel speelde en vooral de wijze waarop het na afloop de zege vierde.

Alsof ze kampioen zijn

“We maken twee persoonlijke fouten waarin we de wedstrijd verliezen”, bromde De Wolf na de nederlaag tegenover RTV Utrecht. “Barendrecht mag zingen alsof ze kampioen zijn, maar ik zou me kapot schamen als ik zo speel. We moeten alleen vooral naar onszelf kijken, het was goed alleen tot aan de zestien. Na de 1-0 door een persoonlijke fouten moeten we gelijk de 1-1 maken.”

Heel erg teleurstellend

Ook de tweede tegentreffer doet de trainer pijn. “Ik zag de situatie al aankomen en ik coach nog…. Voetballend waren we veel beter, alleen we hebben niet één keer op doel geschoten. Om te winnen moet je toch echt goals maken. En als je ze niet kunt maken, dan moet je deze wedstrijd met 0-0 afmaken. Dit is heel erg teleurstellend. “

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie