dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Wolf: "Zijn gemis is een keiharde constatering"

De Wolf: “Zijn gemis is een keiharde constatering”

GVVV is aan een zeer moeizame fase bezig. Sinds november is er nog maar twee keer gewonnen en werden zeven van de tien wedstrijden verloren. Dit kalenderjaar staat de puntenteller helemaal nog op nul en ging het dit weekend zelfs mis bij hekkensluiter Jong FC Twente (3-1). Trainer John de Wolf woog zijn woorden dan ook goed af na de nederlaag.

Rust en de organisatie ontbreekt

“Ik moet rustig blijven. In de eerste helft was er voetballend niks aan de hand, maar de doelpunten vallen veel te makkelijk. Tegen fouten valt niet aan te praten.” Daarbij is hij blij als Bart Hulsbos terug is. De verdediger wordt volgens de trainer erg gemist, zo legt hij uit op de clubsite van GVVV. “Zijn gemis is desondanks een keiharde constatering.  We missen zijn rust en de organisatie achterin staat beter als hij speelt.” De defensie kwam nu telkens in de problemen. “We lieten na om er constant bovenop te zitten. Dat moet je doen tegen dit soort behendige buitenspelers.”

Niveau omhoog halen

Afgelopen week werden er twee extra aanvallers in huis gehaald, want behalve het weggeven van goals wordt er voorin te weinig afgedwongen en worden kansen niet afgemaakt. Voor de tweede week op rij koos De Wolf ervoor om allebei zijn centrumspitsen op de bank te laten beginnen en stond Robin Mulder, die het seizoen als aanvallende middenvelder begon, in de punt. Over de twee nieuwelingen: “Vers bloed, maar ook nieuw elan voor in de groep. Er is aanvallend gezien te weinig succes in de groep. Hopelijk kunnen Jamarro en Soufiane het niveau in de groep omhoog halen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD