Volg ons
John de Wolf Spakenburg 2017-2018

Tweede Divisie

De Wolf wil ingrijpen: “Volgend seizoen moet dit anders”

De Wolf wil ingrijpen: “Volgend seizoen moet dit anders”

John de Wolf zag dat GVVV aan een goed seizoen begon in de Tweede Divisie, maar uiteindelijk toch best ver wegzakte. De oefenmeester denkt te weten waar dat aan heeft gelegen, zo laat hij weten op de clubsite. In de laatste wedstrijd van het seizoen verloor GVVV thuis met 2-5 van Jong Sparta.

Blessure

De Wolf wijt het deels aan de afwezigheid van Bart Hulsbos. “Sinds de blessure van Bart krijgen we veel te veel goals tegen. Het doelsaldo zegt genoeg. Ik wil niet in herhaling treden en misschien is het wel beter om helemaal niets zetten. Maar dit kan niet. Terwijl het al een tijdje aan de gang is”, zo vertelde de teleurgestelde trainer.

Aanwinsten

Het is duidelijk dat De Wolf komend seizoen op verbetering hoopt. In dat geval lijken er echter wel verdedigende aanwinsten nodig. “Volgend seizoen moet dit anders. Het zal inderdaad wel moeten. We hebben een mooie eerste seizoenshelft vergooid. De accu was op. Tijd om die in deze zomer op te laden”, aldus de woorden van De Wolf. Dit seizoen eindigde de ploeg op de tiende plek.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie