maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Wolf: "We hadden nog geen gestolen wedstrijd gehad"

De Wolf: “We hadden nog geen gestolen wedstrijd gehad”

John de Wolf is blij dat GVVV ondanks matig spel van zijn ploeg toch een overwinning heeft geboekt op Kozakken Boys. Het zag ernaar uit dat de gastheer genoegen moest gaan nemen met een 1-1-gelijkspel, totdat Robin Mulder de 2-1 versierde.

Voetbal oneerlijk

Terecht vond De Wolf de zege voor zijn team allerminst, vertelde hij aan FOX Sports. “Dit zijn wedstrijden waarin voetbal af en toe oneerlijk is, hè. Als je de eerste helft ziet, mogen we blij zijn dat we met 1-1 gaan rusten. Waarin Kozakken Boys zeker de betere ploeg was, veruit zelf. We maakten het veld veel te groot, we gingen veel te ver achteruit. Dat was niet ons strijdplan wat we van tevoren hadden afgesproken, maar dat lieten we wel zien. De eerste helft was niet om aan te gluren van onze kant.”

Zo reëel moet je zijn

“In de rust hebben we geprobeerd het recht te zetten met wat meer druk vooruit, in ieder geval compacter bij elkaar. In de tweede helft is dat vrij aardig gelukt, we hebben weinig uitgespeelde kansen weggegeven en zelf ook niet echt geforceerd zelf en gekregen. Maar we hebben wel spelers in de ploeg die met een individuele actie een wedstrijd kan beslissen”, vervolgde De Wolf. “We hadden nog geen gestolen wedstrijd gehad dit seizoen en vandaag was de eerste, zo reëel moet je zijn.”

GVVV op de tweede plek

GVVV staat er na de zege goed voor in de Tweede Divisie. “We zijn met elkaar bezig om na Jong AZ de best of the rest te worden. Vandaag hebben we daar een mooie stap voor gemaakt. We staan tweede en volgens mij twee punten voor op een aantal clubs en een wedstrijd minder gespeeld. Dat is mooi”, aldus De Wolf.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD